Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un milionar străin a ajuns în România să-l vadă pe Mihai Neşu! Fostul fotbalist n-a mai ajuns la gala organizată pentru fundaţia sa, deşi jucători mari au venit special la Bucureşti

Un milionar străin a ajuns în România să-l vadă pe Mihai Neşu! Fostul fotbalist n-a mai ajuns la gala organizată pentru fundaţia sa, deşi jucători mari au venit special la Bucureşti

Fotbal intern

Comentarii

De la Gala Mihai Neşu a absentat chiar fostul fotbalist care şi-a dedicat viaţa fundaţiei caritabile, după accidentarea care i-a încheiat cariera. Mihai Neşu a primit o vizită, la Oradea, aşteptată de mult timp din partea patronului lui Utrecht.

De ce Mihai Neşu n-a mai ajuns la gala organizată pentru fundaţia care-i poartă numele

Selecţionata România AFAN All Stars a câştigat, joi, cu scorul de 3-2, meciul cu o reprezentativă FIFPro Europe. Evenimentul, “Gala Mihai Neşu”, s-a organizat cu ocazia desfăşurării Congresului General FIFPro (Divizia Europa).

Partida a avut două reprize a câte 35 de minute şi a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan. Pentru România au marcat Cernat (2) şi Lovin.

Meciul caritabil a fost organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie „Sfântul Nectarie” din Oradea.

Se pare ca Mihai Neşu n-a mai putut ajunge la Bucureşti, întrucât l-a primit la Oradea pe patronul lui Utrecht, Frans van Seumeren. 

Cu o avere estimată la 350 de milioane de euro, afaceristul batav a venit în România, în această perioadă, tot cu scopul de a-l ajuta pe Mihai Neşu, într-o vizită pe care o anunţase din urmă cu câteva luni. 

Centrul pe care Mihai Neşu îl construieşte lângă Oradea este destinat copiilor cu dizabilităţi. Costurile au urcat la 5 milioane de euro

Fostul coleg al lui Mihai Neşu, Sorin Ghionea, a oferit o primă reacţie despre evenimentul organizat pe stadionul de la Arcul de Triumf: "Întotdeauna venim cu bucurie, ne-am fi dorit să fie şi el (n.r. Mihai Neşu) alături de noi, sperăm că prin ceea ce facem să îi aducem un zâmbet pe buze, este un exemplu pentru noi toţi", a spus fostul fundaş central.

  • Echipa României All Star: Bogdan Lobont, Cornel Cernea, Răzvan Raţ, Petre Marin, Dorin Goian, Cosmin Moţi, Sorin Ghionea, Gabriel Cânu, Vasile Maftei, George Ogăraru, Florin Lovin, Ovidiu Petre, Sorin Paraschiv, Cătălin Munteanu, Gabriel Boştină, Adrian Neaga,  Florin Cernat, Lucian Sânmărtean, Daniel Niculae, Nicolae Dică, Daniel Opriţa, Ionel Dănciulescu
  • Echipa FIFPro Europe: Jan Mucha, Srdjan Blazic, Mirko Poledica, Sebastien Stassin, Ionuţ Rada, Carlo Mamo, Emilian Hulubei, Arunas Klimavicius, Erlend Hanstveit, Vladimir Smicer, Aldin Didic, Euzebiusz Smolarek, David Aganzo, Gigel Bucur, Robert Pires, Christodoulou Marios, Demetrios Maris, Pance Kumbev, Orlando Urbano, Pano Autio, Joao Paiva, Giorgos Karagounis, Elias Charalambous, Philippe Senderos.

Afla mai multe despre: mihai nesu 

viewscnt
Articole similare