Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat cu FCSB! Era dorit de Ferencvaros şi Ludogoreţ, dar Gigi Becali s-a dovedit mai convingător

A semnat cu FCSB! Era dorit de Ferencvaros şi Ludogoreţ, dar Gigi Becali s-a dovedit mai convingător

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) doreşte continuitate la FCSB, iar pentru ca acest lucru să se întâmple îşi păstrează oamenii de încredere alături.

Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, preparatorul fizic Thomas Neubert (54 de ani) a semnat prelungirea contractului cu FCSB, pentru încă trei ani.

Thomas Neubert şi-a prelungit contractul cu FCSB

Sursa citată anunţă că Thomas Neubert era ofertat de ungurii de la Ferencvaros şi bulgarii de la Ludogoreţ Razgrad, însă Gigi Becali a reuşit să-l convingă pe neamţ să-şi continue activitatea de la FCSB.

Părţile au negociat intens în ultimele două luni. Neubert a ezitat să semneze, în speranţa că va obţine nişte bonusuri de performanţă în contract, care să-i rotunjească considerabil veniturile.

Gigi Becali şi-a dorit foarte mult ca Neubert să rămână la echipă, convins de faptul că FCSB-ul ”zboară” sub pregătirea germanului şi merită toată încrederea.

Vreau să rămâi, nu-mi permit să pierd un profesionist aşa cum eşti tu!”, i-ar fi transmis Gigi Becali lui Thomas Neubert.

  • 10.000 de euro pe lună primeşte Thomas Neubert.

În cariera sa, Thomas Neubert a activat la Kaiserslautern, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, FCSB - în trei mandate, Al-Hilal, Litex Loveci, TSKA Sofia, AL-Wasl.

Elias Charalambous, unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Superligă

Cipriotul a acceptat să vină în România şi să suporte statutul de ”secund”, însă este plătit foarte bine pentru nivelul fotbalului românesc.

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, Elias primeşte un salariu de 11.000 de euro pe lună, având cel mai mare salariu din staff-ul celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: ferencvarosludogoreţgigi becalithomas neubert 

viewscnt
Articole similare