Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariul lui Elias Charalambous, cel mai mare din staff-ul FCSB-ului. Nu mulţi jucători din Superligă îl egalează

Salariul lui Elias Charalambous, cel mai mare din staff-ul FCSB-ului. Nu mulţi jucători din Superligă îl egalează

Fotbal

Comentarii

Elias Charalambous (42 de ani) a fost adus în România pentru licenţa Pro, însă Gigi Becali i-a pregătit şi un salariu consistent.

  • FCSB este pe locul secund în Superligă, cu 40 de puncte, la trei lungimi distanţă în spatele liderului Farul Constanţa.

Elias Charalambous, unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Superligă

Cipriotul a acceptat să vină în România şi să suporte statutul de ”secund”, însă este plătit foarte bine pentru nivelul fotbalului românesc.

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, Elias primeşte un salariu de 11.000 de euro pe lună, având cel mai mare salariu din staff-ul celor de la FCSB.

  • Ca o comparaţie, preparatorul fizic Thomas Neubert primeşte 10.000 de euro pe lună.

Cu remuneraţia de la FCSB, Elias Charalambous se află în topul tehnicienilor din Superligă, cel mai probabil, în spatele lui Dan Petrescu şi Adrian Mutu, dar la nivelul lui Cristiano Bergodi sau Eugen Neagoe.

Chiar şi fotbaliştii importanţi din Superligă ar fi invidioşi pe un asemenea salariu. Nu sunt multe cluburi care au puterea financiară de a oferi 11.000 de euro pe lună unui jucător.

Gigi Becali îi dă mână liberă lui Elias Charalambous

Dacă la început a fost adus la FCSB doar pentru licenţa Pro, lucrurile par a se fi schimbat acum.

Gigi Becali a început să-i acorde tot mai mult credit lui Elias, iar cipriotul câştigă teren în ”lupta” pentru autoritate la echipă cu Mihai Pintilii, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în mandatul lui Leo Strizu.

Sorescu, acuma, mi se pare că o să-i schimbe postul. Aşa mi-a zis Charalambous. A zis: `Domne, e păcat ca un jucător de 20 de ani să fie rezervă (n.r. - Alexandru Pantea)`.

Iar pe Sorescu îl vede mai mult aripă, stânga-dreapta. Aşa că i-am zis: `Fă, mă, ce vrei!`. Dacă el a adus echipa aici.

Charalambous se gândeşte, să vadă. A zis că face nişte antrenamente în formula pentru meciul cu Sepsi, ca să vadă. Ei ştiu, antrenamentele lor”, a declarat Gigi Becali, marţi.”

Afla mai multe despre: elias charalambousgigi becali,  

viewscnt
Articole similare