Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare importantă la FCSB, după victoria cu Universitatea Craiova. ”A zis că e păcat să stea rezervă!”

Schimbare importantă la FCSB, după victoria cu Universitatea Craiova. ”A zis că e păcat să stea rezervă!”

Fotbal

Comentarii

Se pregăteşte o nouă schimbare importantă la FCSB, de data aceasta de ordin tactic.

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că antrenorul echipei, Elias Charalambous, se gândeşte serios să-l titularizeze pe postul de fundaş dreapta pe Alexandru Pantea, fotbalist care a făcut faza golului doi marcat de FCSB în deplasarea cu Universitatea Craiova, în victoria 2-1.

Schimbări la FCSB, după meciul cu Universitatea Craiova

Aşadar, cu Alexandru Pantea titularizat pe postul de fundaş dreapta, va trebui regândită un pic situaţia lui Deian Sorescu, cel care a jucat titular până acum.

Se pare că fotbalistul adus sub formă de împrumut de la Rakow va fi introdus din nou ca ”aripă”, cel mai probabil în partea dreaptă.

Sorescu, acuma, mi se pare că o să-i schimbe postul. Aşa mi-a zis Charalambous. A zis: `Domne, e păcat ca un jucător de 20 de ani să fie rezervă (n.r. - Alexandru Pantea)`.

Iar pe Sorescu îl vede mai mult aripă, stânga-dreapta. Aşa că i-am zis: `Fă, mă, ce vrei!`. Dacă el a adus echipa aici.

Charalambous se gândeşte, să vadă. A zis că face nişte antrenamente în formula pentru meciul cu Sepsi, ca să vadă. Ei ştiu, antrenamentele lor”, a declarat Gigi Becali, marţi.

Aglomeraţie pe flancul drept

În această situaţie, FCSB va avea trei jucători pe postul de ”aripă” dreaptă: Deian Sorescu, David Miculescu şi Andrei Cordea. Ultimii doi se află într-o lipsă totală de formă.

Deian Sorescu poate evolua şi ca ”aripă” stângă, însă acolo primele două opţiuni vor fi întotdeauna Florinel Coman şi Octavian Popescu. Aşa că sunt şanse mici să joace în ”stânga”.

Poate doar în cazuri excepţionale, cum s-a întâmplat pe finalul jocului cu U Craiova, când Coman şi Popescu au fost scoşi de pe teren.

Cel mai probabil, Deian Sorescu va spori presiunea pe David Miculescu şi Andrei Cordea, fotbalişti care vor trebui să-şi ridice rapid nivelul de joc, dacă vor să mai prindă minute de joc.

Afla mai multe despre: alexandru panteagigi becalideian sorescu 

viewscnt
Articole similare