Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pus ochii pe o altă formaţie din Superligă: ”O cumpăr şi ies campion în primul an!”

Gigi Becali a pus ochii pe o altă formaţie din Superligă: ”O cumpăr şi ies campion în primul an!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a declarat că a găsit cumpărator pentru FCSB, însă ar planul pregătit pentru a rămâne în fotbal.

Omul de afaceri a recunoscut că este în discuţii avansate pentru cedarea clubului, însă s-a sucit în momentul în care a înţeles că FCSB ar putea câştiga titlul. Nu mai vrea 25 de milioane de euro, ci 40 de milioane de euro.

Gigi Becali a pus ochii pe FC Voluntari

Mai în glumă, mai în serios, Gigi Becali a declarat că este dispus să vândă FCSB-ul pentru 40 de milioane de euro, dar are pregătit şi un ”plan secundar”.

Pentru a nu sta prea mult timp departe de fotbal, a declarat că o va cumpăra pe FC Voluntari, clubul unde ”şef” este finul său, Florentin Pandele, şi va lua titlul din primul sezon, pentru a arăta tuturor că se pricepe la fotbal.

Nu pot spune cu cine negociez pentru a vinde FCSB. E român, dar nu pot să spun cine e. Nu cred că e mai bogat ca mine. Dar nu trebuie să fii mai bogat ca mine pentru a lua o echipă.

Cineva care are 25 de milioane cash, că eu aşa vreau, sigur mai are măcar 25. Că doar nu e nebun să aibă 26 de milioane şi să dea 25 pentru o echipă. Nu? 

Dacă luăm campionatul, cer 40. A zis «Da, domnule. Negociem şi asta». Eu am cerut 40, ca să nu o mai dau dacă ies campion.

Dar dacă el zice dă 40 de milioane o dau şi cumpăr FC Voluntari şi ies campion în primul an ca să arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal”, a declarat Gigi Becali, marţi.

Florentin Pandele, despre Gigi Becali: ”Va fi bine primit!”

Florentin Pandele a declarat, pentru prosport.ro, că nu ar avea nimic împotriva dacă Gigi Becali şi-ar dori să investească la FC Voluntari.

Dacă într-adevăr domnul Gigi Becali are această intenţie de a veni la noi, la FC Voluntari, atunci este o veste extraordinar de bună, mai ales că dânsul trăieşte de zeci de ani aici. Oricine vine şi investeşte sume de bani la acest club va fi cu siguranţă foarte bine primit!

Ce pot să vă spun este că eu sunt pregătit să ajung la final cu fotbalul: am promovat echipa FC Voluntari în Superliga, am câştigat trofee, am luat Cupa României, am luat Supercupa, am mai jucat o finală de Cupă.

Dacă vine domnul Becali la FC Voluntari, atunci ne putem ocupa mai mult şi de celelalte secţii pe care le avem, mai ales că baschetul a avut rezultate foarte bune. Nu uitaţi că Voluntari este un adevărat oraş al sportului”, a declarat Florentin Pandele.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare