Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase ani de închisoare pentru spaniolul ”Koke”. Fostul jucător de la Marseille şi Sporting a recunoscut că transporta stupefiante

Şase ani de închisoare pentru spaniolul ”Koke”. Fostul jucător de la Marseille şi Sporting a recunoscut că transporta stupefiante

Special

Comentarii

Fostul fotbalist spaniol Sergio Contreras „Koke” a recunoscut că a condus o reţea de trafic de droguri şi a acceptat astfel o pedeapsă de şase ani de închisoare, informează L’Equipe.

Sergio Contreras „Koke” în vârstă de 40 de ani, a spus că a condus o reţea prin care se transporta marijuana în mai multe ţări europene.

Koke riscă 16 ani de închisoare

Inculpat împreună cu alte 17 persoaane, el şi-a recunoscut implicarea în reţea şi a primit pedeapsa de şase ani de închisoare. Koke nu poate face apel.

Fostul fotbalist risca o pedeapsă cu închisoarea de 16 ani, însă faptul că şi-a acceptat vina i-a redus foarte mult perioada.

Crescut la la Malaga, Sergio Contreras „Koke” a jucat în carieră pentru Malaga. Olympique Marseille, Sporting Lisabona, Aris Salonic, Houston Dynamo (SUA), Rayo Vallecano, FK Baku (Azerbaijan), Jahn Regensburg (D2 Germania), Blooming Santa Cruz (Bolivia), North East United FC (India) şi Veria NPS (D3 Grecia).

Sergio Contreras „Koke” s-a retras din activitatea competiţională în august 2016.

Afla mai multe despre: koke contrerasdroguri 

viewscnt
Articole similare