Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a cedat CFR Cluj un super jucător: ”A fost decizia managementului”. Dan Petrescu s-a enervat

Cum a cedat CFR Cluj un super jucător: ”A fost decizia managementului”. Dan Petrescu s-a enervat

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj a vorbit despre cum CFR Cluj l-a cedat pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, spre nemulţumirea lui Dan Petrescu.

Marko Dugandzic a fost unul dintre cele mai bune transferuri făcute de Rapid în ultimii ani.

Giuleştenii au plătit 400.000 de euro pentru transferul său de la CFR Cluj, o adevărată afacere. Acum, Marko Dugandzic este golgheterul Ligii 1, alături de Andrea Compagno.

Cristi Balaj spune că a fost decizia conducerii să renunţe la Marko Dugandzic

Marko Dugandzic a fost transferat de CFR Cluj în ianuarie 2022, de la FC Sochi, la dorinţa lui Dan Petrescu. El era cunoscut în România după perioada petrecută la FC Botoşani.

Însă, după numai 6 luni, CFR Cluj l-a vândut pe Marko Dugandzic la Rapid, contra a 400.000 de euro, cu 100.000 de euro mai puţin decât plătise pentru transferul de la Sochi.

Între timp, atacantul în vârstă de 29 de ani a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

Jucătorul croat este golgheterul Ligii 1, cu 19 reuşite, la egalitate cu Andrea Compagno.

Dan Petrescu a ajuns să-l regrete, însă a arătat de mai multe ori cu degetul înspre conducere şi a spus că nu el a fost cel care a decis ca Marko Dugandzic să plece de la CFR Cluj.

Pe de altă parte, Cristi Balaj îi dă dreptate lui Dan Petrescu, dar susţine că cifrele pe care Marko Dugandzic le-a avut la CFR Cluj au contat în decizia luată de conducerea clubului:

”Dugandzic, atunci când a fost transferat, a fost decizia managementului, nu decizia antrenorului. De ce? Pentru că el jucase în 24 de etape, a înscris un singur gol, a dat un singur gol assist şi a evoluat, în medie, 18 minute pe meci.

Aveam soluţii, pentru că era şi Debeljuh, era şi Buş, era şi Birligea, era Betancour... şi atunci, în situaţia respectivă, riscam sau eram obligaţi să ţinem jucători în afara listei.

Păi nu e normal să-l cedezi pe unul care a evoluat mai puţin şi a dat un randament mai slab în acea perioadă? Şi să primeşti bani pe el? El având şi un salariu mare, mult peste media jucătorilor”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport.

Dan Petrescu: ”Eu n-am fost de acord să plece Dugandzic”

Antrenorul lui CFR Cluj şi-a arătat în mai multe rânduri nemulţumirea că Nelu Varga a ales să se despartă atât de uşor de Marko Dugandzic.

Dan Petrescu a subliniat de fiecare dată că el n-a fost de acord cu transferul croatului la Rapid:

”Dacă dă goluri, lumea zice că Dan Petrescu l-a dat afară. Eu nu l-am dat afară pe Dugandzic. Deci, Dan Petrescu nu l-a dat afară pe Dugandzic! Nici n-a renunţat la el. Eu nu am renunţat la Dugandzic!

A fost bine pentru el, a fost bine pentru club, aveam nevoie de bani noi, avea nevoie de bani el... Nu ştiu ce a fost. Dar eu n-am fost de acord. ”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dugandzic 

viewscnt
Articole similare