Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Laurentiis nu l-a iertat pe Istvan Kovacs nici la petrecerea de titlu a lui Napoli! Ce a spus în direct despre arbitrul român | VIDEO

De Laurentiis nu l-a iertat pe Istvan Kovacs nici la petrecerea de titlu a lui Napoli! Ce a spus în direct despre arbitrul român | VIDEO

Serie A

Comentarii

Aurelio De Laurentiis, patronul noii campioane din Serie A, Napoli, consideră în continuare că parcursul echipei sale în Champions League a fost stopat de UEFA. Prima manşă a sferturilor de finală cu AC Milan a fost arbitrată de Istvan Kovacs, iar arbitrul român a fost vizat direct de discursului afaceristului, la petrecerea de după câştigarea campionatului.

Istvan Kovacs a fost adus în discuţie de patronul lui Napoli! De Laurentiis nu l-a iertat

Napoli a câştigat, joi seară, pentru a treia oară titlul în Italia, după ce a remizat în deplasare cu Udinese, scor 1-1, în etapa a 33-a a Serie A. În urmă cu peste trei decenii, Napoli câştiga titlul de două ori cu legendarul Diego Maradona în echipă.

A fost un sezon fantastic pentru Napoli, care a fost la un pas şi de semifinalele Champions League, dar AC Milan s-a calificat în faţa campioanei din Serie A, după dubla manşă din sferturile de finală. 

Însă, Istvan Kovacs a ajuns în colimatorul napoletanilor, care i-au reproşat cartonaşele acordate jucătorilor lui Spaletti şi lipsa de reacţie la un gest făcut de Leao. 

Pe val în direct de la sărbătoarea titlului, Aurelio De Laurentiis a anunţat că poate câştiga Champions League cu Napoli, dacă va fi lăsat de UEFA. În plus, afaceristul italian a făcut o trimitere la Istvan Kovacs. 

”Începe o nouă eră, acum sperăm să câştigăm şi anul viitor, şi anul următor, şi anul următor. Acum, trebuie să câştigăm Champions League.

În acest an, cred că am fost cei mai puternici din Champions League, dar am fost eliminaţi din cauza arbitrajului. Arbitrul n-a fost bun în două rânduri, dar ăsta este fotbalul, asta este UEFA, asta este lumea. 

Vom încerca (n.r. - în Champions League) anul următor, apoi în anul care urmează. Dacă UEFA nu mă opreşte cu arbitrii, aşa cum a făcut-o în ultimele două meciuri (n.r. - din sferturile Ligii Campionilor), probabil că anul următor voi fi capabil să câştig Champions League”, a spus Aurelio De Laurentiis.

De altfel, în dreptul zonei mixte, Istvan Kovacs a fost jignit de persoane aflate în jurul său. 

Rezumat video AC Milan - Napoli, prima manşă a sferturilor de finală arbitrată de Istvan Kovacs

Rezumat Napoli - AC Milan, a doua manşă a sferturilor de finală 

Afla mai multe despre: aurelio de laurentiisistvan kovacsac milan napoli 

viewscnt
Articole similare