Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul moment în care Charalambous chiar s-a enervat şi a izbucnit la FCSB! Dezvăluiri din interior: "Unde te crezi, în Cipru?"

Primul moment în care Charalambous chiar s-a enervat şi a izbucnit la FCSB! Dezvăluiri din interior: "Unde te crezi, în Cipru?"

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii, delegatul FCSB pe banca tehnică din timpul meciurilor, a vorbit, într-un interviu acordat Orange Sport, despre colaborarea cu principalul Elias Charalambous. Cipriotul a fost instalat de finanţatorul Gigi Becali în martie, iar deţinătorul licenţei Pro a avut şi un moment de revoltă, la scurt timp de la sosirea în România.

Momentul în care Elias Charalambous chiar s-a enervat după venirea la FCSB: "Păi, la noi, în Cipru... / Unde te crezi, în Cipru?"

Cuplul de antrenori ales de Gigi Becali pentru a aduce titlul la FCSB a adus rezultate, până în acest moment. Echipa bucureşteană e pe locul secund în play-off, la trei puncte de liderul Farul Constanţa, iar conducerea FCSB este mulţumită de alegerea lui Elias Charalambous

Împăcat pare a fi şi Mihai Pintilii, cel care s-a ocupat timp de mai multe luni de echipă, ceea ce i-a adus şi o suspendare din partea FRF. 

La o lună şi jumătatea de la sosirea deţinătorului de licenţă Pro, Mihai Pintilii se arată încântat de felul în care reuşeşte să lucreze cu principalul cipriot. 

De asemenea, Pintilii a dorit să infirme neînţelegerile cu Charalambous, despre care au apărut informaţii în urmă cu două săptămâni

Mai mult, cipriotul s-a enervat când a citit detaliile pe care nu le-a considerat adevărate, mai ales că acestea susţineau că cei doi antrenori de pe banca FCSB au ajuns într-o competiţie. 

"Pe Elias l-a trmis Dumnezeu. E un băiat care zici că e cu noi de şapte, opt, nouă, 10 ani. A înţeles totul perfect şi s-a băgat direct. Altcineva nu cred că reuşea ce a făcut el, să se impună aşa uşor şi să fie atât de liber în exprimare. 

Aia cu bătaia... Doamne fereşte! Păi, dacă era bătaie, trebuia să povestim bătaia de la CFR, când Muhar şi Burcă erau vineţi. Că asta înseamnă bătaie.

Săracul (n.r. - Elias Charalambous) era nervos că cine a scris. <<La noi, în Cipru, trebuie să suni să scoată articolul>>. <<Unde te crezi, în Cipru?>> (n.r. - ironic). <<Păi, la noi (n.r. - în Cipru) în două minute se şterge>>. <<Bine, mă, la noi trebuie să te dai după ai noştri>>. 

Suntem un grup foarte bun. Tomi (n.r. - Thomas Neubert) a rămas şi el impresionat de el (n.r. - de Elias Charalambous). E foarte uşor de lucrat cu el", a declarat Mihai Pintilii, într-un interviu acordat Orange Sport. 

Reacţia lui MM Stoica în privinţa presupusului scandal dintre Charalambous şi Pintilii

În privinţa presupuselor dispute dintre antrenorii Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-a pronunţat şi Mihai Stoica, cel care a răspuns cu câteva imagini sugestive. 

"Cam aşa sunt scandalurile pe la noi. Că doar n-o minţi presa", a transmis Mihai Stoica, care a fost avansat la FCSB, după ce Gigi Becali a cedat acţiunile

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbmihai pintiliiantrenor fcsbgigi becalielias charalambous mihai pintiliimihai stoicamm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare