Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB ar pregăti un transfer şoc pentru sezonul viitor! Starul unei rivale la titlu, ”principala ţintă” a lui Becali. Giovanni, ”delegat” să negocieze: ”Nu e ieftin”

FCSB ar pregăti un transfer şoc pentru sezonul viitor! Starul unei rivale la titlu, ”principala ţintă” a lui Becali. Giovanni, ”delegat” să negocieze: ”Nu e ieftin”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar pregăti o lovitură uriaşă la FCSB, dacă echipa sa reuşeşte să câştige campionatul. Latifundiarul ar fi foarte interesat de unul dintre starurile de sub comanda lui Gică Hagi, care a ”străcluit” în Superligă pe parcursul acestui sezon.

Deşi a anunţat public că se retrage din fotbal şi că va vinde FCSB, Gigi Becali nu ar avea, de fapt, niciun plan de a renunţa la ”jucăria” sa preferată, mai ales în contextul în care vremuri de succes par a fi la orizont.

La doar trei puncte de liderul Farul Constanţa şi la două în faţa rivalei ”eterne” la titlu, CFR Cluj, vicecampioana are reale speranţe că va reuşi să încheie ”seceta” de titluri din ultimii opt ani.

”Este principala ţintă a lui Gigi Becali”

În aceste condiţii, deşi a afirmat că şi-ar negocia ieşirea de la FCSB indiferent dacă echipa ia titlul, Gigi Becali nu va pleca de la FCSB şi deja face planuri pentru viitoarea stagiune.

Dacă va cuceri campionatul, latifundiarul deja s-a angajat să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu, dar adevărata lovitură ar fi reprezentată de starul unei rivale pentru campionat.

Louis Munteanu (20 de ani) ar fi fotbalistul care i-a luat minţile lui Gigi Becali, iar finanţatorul vicecampioanei ar fi decis să îl aducă la Bucureşti, în cazul în care reuşeşte să câştige titlul.

Şi Gică Hagi ar dori să îl păstreze pe atacantul crescut chiar în academia sa, însă latifundiarul l-ar fi ”delegat” pe vărul Giovanni să îşi folosească relaţiile din Italia şi să îi ia faţa ”Regelui”.

Louis Munteanu, transferul şoc care ar fi plănuit de FCSB

Spunea şi Hagi acum vreo două săptămâni că ar vrea să prelungească, el fiind împrumutat de la Fiorentina până în vară, dar informaţiile noastre spun altceva.

Louis Munteanu este principala ţintă a FCSB-ului, a lui Gigi Becali, dacă FCSB va lua campionatul. Va încerca să negocieze cu Fiorentina, bineînţeles prin intermediul lui Giovanni Becali, care are intrări, mai ales pe piaţa italiană.

Nu e ieftin, pentru că Fiorentina a dat aproximativ 2 milioane de euro pe el. Dar e ţinta lui Gigi Becali şi aceasta e varianta pe care cei de la FCSB o văd marea lovitură, dacă iau campionatul”, a declarat jurnalistul Cristi Coste, la Fanatik Superliga.

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare