Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la Petrolul! Latovlevici, OUT de la echipă după ce suporterii ar fi dat buzna la un antrenament şi ar fi încercat să îl dezbrace: ”Nu are ce căuta aici”

Scandal monstru la Petrolul! Latovlevici, OUT de la echipă după ce suporterii ar fi dat buzna la un antrenament şi ar fi încercat să îl dezbrace: ”Nu are ce căuta aici”galerie foto

Petrolul

Comentarii

Un scandal monstru ar fi erupt la Petrolul Ploieşti în această săptămână, care ar fi dus la plecarea lui Iasmin Latovlevici (36 de ani) de la echipă. Un grup de suporteri ar fi intrat peste echipă la un antrenament şi ar fi încercat să îl dezbrace pe fundaşul lateral.

Venirea lui Marian Copilu la club a reprezentat o mare gură la oxigen pentru Petrolul Ploieşti, care a uitat de problemele financiare şi a intrat într-o nouă eră sub conducerea fostului oficial de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

”Lupii galbeni” şi-au asigurat deja menţinerea în Superligă şi s-ar fi putut lupta pentru un loc la barajul pentru Conference League, în cazul în care ar fi obţinut licenţa pentru cupele europene.

Scandal monstru la Petrolul

Aşadar, prahovenii privesc cu optimism spre viitor, dar scandalurile nu sunt niciodată departe de Ilie Oană, iar noi probleme par să fi apărut acum, care ar putea afecta stabilitatea clubului.

Potrivit Playsport, mai mulţi suporteri ai Petrolului ar fi dat buzna la unul dintre antrenamentele echipei din această săptămână, pentru a îşi manifesta nemulţumirea faţă de prezenţa lui Iasmin Latovlevici la club.

Fanii respectivi ar fi încercat să îş dezbrace pe fostul fundaş lateral al FCSB, fiind de părere că acesta nu merită să îmbrace tricoul formaţiei de pe Ilie Oană.

În urma acestui incident, Latovlevici ar fi părăsit clubul, la doar o lună după ce semnase, fără să fi apucat să joace măcar un minut pentru noua sa echipă.

Latovlevici, OUT fără să fi jucat vreun minut

Incidentul nu ar fi fost neapărat unul şocant pentru cei de la Petrolul Ploieşti, în contextul în care fanii îşi exprimaseră opinia în legăturăm cu jucătorul de 36 de ani încă din momentul în care acesta a ajuns la club.

Din cauza trecutului său roş-albastru, prahovenii nu au dorit ca acesta să îmbrace tricoul ”lupilor galbeni” şi şi-au făcut opinia clară încă de la primele antrenamente ale lui Lato.

Mai mulţi ultraşi ai Petrolului s-au afişat cu un banner injurios la adresa jucătorului în urmă cu câteva săptămâni şi i-au trasnmis clar că nu îl doresc la club.

Astăzi, cu ocazia antrenamentului echipei noastre, noi, Peluza I Ilie Oană, ne-am exprimat ferm punctul de vedere: Iasmin Latovlevici nu are ce căuta aici”, se arăta în mesajul postat de ultraşi, pe 22 aprilie.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevici 

viewscnt
Articole similare