Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu a acceptat propunerea primită! Acord între tehnicianul lui FC Voluntari şi club: ”Avem deja o înţelegere. Perioada şi condiţiile el le stabileşte”

Liviu Ciobotariu a acceptat propunerea primită! Acord între tehnicianul lui FC Voluntari şi club: ”Avem deja o înţelegere. Perioada şi condiţiile el le stabileşte”

FC Voluntari

Comentarii

Ajuns la finalul înţelegerii cu FC Volunari, viitorul lui Liviu Ciobotariu (52 de ani) a fost decis. Directorul general al clubului ilfovean, Bogdan Bălănescu, a dezvăluit că exsită un acord între cele două părţi pentru prelungirea contractului antrenorului principal al echipei.

După ce a reuşit o calificare surprinzătoare în finala Cupei României şi una şi mai neaşteptată în play-off în ultima stagiune, FC Voluntari nu a mai avut parte de acelaşi succes şi în acest sezon.

Chiar şi aşa, trupa ilfoveană are şanse minime de a retrograda şi este la un pas de a îşi asigura matematic menţinerea în primul eşalon, o performanţă în sine pentru un club de această statură.

”Nu s-a pus problema să ne despărţim”

Liviu Ciobotariu este în mare parte responsabil pentru stabilitatea de la FC Voluntari din ultimii ani, iar conducerea nici nu ia în calcul să se despartă de antrenorul de 52 de ani.

Directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu, a dezvăluit că deja s-a ajuns la un acord cu ”Ciobi” pentru prelungirea înţelegerii sale, deşi niciun nou contract nu a fost semnat încă.

Bălănescu a punctat că cei de la FC Voluntari sunt dispuşi să îi satisfacă mai toate pretenţiile antrenorului pentru a asigura că acesta nu va părăsi clubul în această vară.

Liviu Ciobotariu a acceptat propunerea primită

Nu s-a pus problema să ne despărţim de Liviu Ciobotariu. Este un luptător şi nu s-a pus niciodată problema nici a demisiei sale, nici a demiterii de către club. Era apăsat de rezultate, nu de evoluţia echipei.

Era apăsat pentru că sezonul ăsta, faţă de sezonul trecut, am avut câteva meciuri în care am avut ghinion, în care echipa juca şi nu adunam punctele pe care ni le-am fi dorit cu toţii.

Liviu Ciobotariu are contract până la sfârşitul acestui sezon, dar noi avem deja o înţelegere de prelungire cu el. Perioada şi condiţiile el le stabileşte.

Că va fi un an sau doi, numai de el depinde. Are toată încrederea noastră. Eu cred că va fi antrenorul nostru pentru cel puţin încă un an”, a declarat Bogdan Bălănescu, pentru Fanatik.

Ajuns la FC Voluntari pe 7 mai 2021, în urmă cu aproape doi ani, Ciobotariu a însumat 90 de meciuri, până acum, pe banca tehnică a formaţiei ilfovene.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare