Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că l-a trimis Dumnezeu”. Pintilii a vorbit în premieră despre relaţia cu Charalambous! Şocul uriaş avut de cipriot la FCSB | VIDEO EXCLUSIV

”Cred că l-a trimis Dumnezeu”. Pintilii a vorbit în premieră despre relaţia cu Charalambous! Şocul uriaş avut de cipriot la FCSB | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (38 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, în cadrul căruia a vorbit depre mai multe subiecte arzătoare de la FCSB. ”Delegatul” vicecampioanei a discutat în premieră şi despre relaţia cu principalul echipei, Elias Charalambous (42 de ani).

După venirea lui Elias Charalambous la FCSB, s-a zvonit că ar exista anumite probleme între noul principal şi Mihai Pintilii, omul pe care Gigi Becali l-ar fi dorit în fruntea echipei, dacă permitea regulamentul.

Fostul căpitan al vicecampioanei ar fi cel care beneficiază de susţinerea vestiarului, aspect care l-ar deranja pe cipriot şi care ar produce oarecare dispute în tabăra roş-albastră.

”Cred că pe Elias l-a trimis Dumnezeu”

În cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Mihai Pintilii a dezminţit orice fel de speculaţie în acest sens şi a afirmt că ”Dumnezeu l-a trimis” pe Charalambous la FCSB.

Pintilii susţine că noul tehnician s-a integrat perfect la Bucureşti şi că acesta a reuşit să impresioneze deja pe toată lumea în scurta perioadă petrecută pe banca tehnică a echipei.

Singurul şoc de care a avut parte Charalambous a avut de a face cu informaţia conform căreia el şi Pintilii au avut o altercaţie, dorind ca ştirea respectivă să dispară din spaţiul public.

Pintilii a vorbit în premieră despre relaţia cu Charalambous

Cred că pe Elias l-a trimis Dumnezeu. E un băiat care zici că e cu noi de şapte-opt-nouă-zece ani. A înţeles totul perfect şi s-a băgat aşa, direct, mi-e greu să zic. Altcineva care venea nu cred că reuşea să se impună aşa uşor, să fie atât de liber în expirmare şi în tot.

Parcă zici că a trăit în acest club de mulţi ani. (n.r. şi ţi-a adus linişte?) Absolut. Suntem un grup foarte bun. Tommy a rămas şi el impresionat de el (n.r. Charalambous). E foarte uşor de lucrat cu el.

Am citit că a povestit şi el aia cu bătaia şi cu... Doamne fereşte, păi dacă era bătaie, trebuia să povestim bătaia de la CFR, Muhar şi Burcă erau vineţi, asta înseamnă bătaie, să fii vânăt la ochi.

Păi dacă tot avem surse... daţi cu subiect şi predicat, <<Şi-au dat două palme>> sau... nu există aşa ceva. Săracul, era supărat, era nervos, <<Cine a scris? La noi în Cipru, dacă... trebuie să suni>>.

I-am zis <<Pe cine să suni, mă?>>. <<Să scoată articolul, că nu e normal ce au pus>>, i-am spus <<Dom'le, unde te crezi, în Cipru?>>, a zis <<La noi, după două minute, îl şterge>>.

Bine, mă, după două minute... la noi trebuie să te adaptezi, trebuie să te dai după ai noştri”, a declarat Mihai Pintilii, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: elias charalambous 

viewscnt
Articole similare