Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El e antrenor principal”. Mihai Stoica pune capăt discuţiilor de la FCSB: ”Unii se alintă când spun că nu au fost susţinuţi” | EXCLUSIV

”El e antrenor principal”. Mihai Stoica pune capăt discuţiilor de la FCSB: ”Unii se alintă când spun că nu au fost susţinuţi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a ţinut să lămurească apele la FCSB, după ultimele speculaţii, care ar fi agitat situaţia în interiorul clubului bucureştean, acolo unde ar fi existat anumite neclarităţi cu privire la cine ar deţine, de fapt, controlul la nivelul băncii tehnice.

FCSB se află într-o postură avantajoasă în lupta la titlu, fiind la doar trei puncte în spatele liderului Farul Constanţa, cu doar patru etape până la final.

Dar situaţia de la nivelul băncii tehnice nu este cea mai liniştită, dar Mihai Stoica a venit cu lămuriri clare în privinţa acestui aspect.

”El e antrenor principal”. Mihai Stoica, categoric după tensiunile apărute la FCSB: ”Unii se alintă când spun că nu au fost susţinuţi” | EXCLUSIV

Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FCSB a precizat nu există niciun conflict între Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, de la venirea cipriotului la formaţia bucureşteană.

Totodată, Mihai Stoica a transmis categoric faptul că FCSB are un antrenor principal, care nu a fost adus doar pentru faptul că este posesor de licenţă PRO. Acesta este Elias Charalambous.

”N-au fost probleme, vă spun eu cu certitudine, nici între Pintilii şi Dică. Ah, că n-a fost chimie între ei, asta-i altceva. Dar nu s-a pus vreodată problema ca Pintilii să nu-l asculte pe Dică dacă îi spunea să facă ceva sau altceva.

Fără să folosesc expresii dure, dar unii se alintă când spun că nu au fost susţinuţi. Nu există antrenor să nu fie susţinut, dar un antrenor trebuie să impună respect la toate nivelele.

Pintilii a avut o singură discuţie cu Gigi. Gigi nu vorbeşte cu antrenoriii. Gigi vorbeşte cu mine. Punct. A avut o singură discuţie cu Pintilii când Dică îşi dădudse deja demisia.

Acolo a fost o problemă pe care nu am gestionat-o eu cum trebui: eterna discuţie legată de structura antrenamentelor pe care le făcea Dică. 

Eu i-am spus să adauge competiţie, el a zis că nu face aşa ceva. I-am spus să reducă din antrenamente, a spus-o şi el aici în emisiune, să reducă din timpul antrenamentelor cu prea mare conţinut tactic. 

Cum să spun, îmi permit să spun chestii de genul ăsta, că sunt de 30 de ani în fotbal. Dar aici a fost o discuţie între mine şi Dică.

Niciodată nu îi impun unui antrenor ce să facă. Îl las, dar în momentul în care cred eu că nu e bine ce face, e normal să-i spun. Pe o treaptă ierarhică, eu sunt superior lor.

Cum aş putea eu să fiu eu controlat de un antrenor. Acolo, în baza de pregătire, eu conduc. Eu nu pot să mă bag în procesul de pregătire al unei echipe.

Charalambous nu e doar antrenor cu licenţă, e antrenor principal. Charalambous nu a schimbat, el a completat. Indicaţiile e normal ca la antrenamente să lea dea Pinti sau Filip.

Se consultă în permanenţă. E şi o chestie de barieră lingvistică. Noi avem antrenor principal: Elias Charalambous. Punct”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Recent, au apărut informaţii conform cărora ar exista anumite neînţelegeri în vestiarul FCSB-ului cu privire la cei doi tehnicieni, Charalambous şi Pintilii.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicacharalambous 

viewscnt
Articole similare