Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demitere şoc în Superligă cu doar câteva etape rămase? Antrenorul care s-ar afla în pericol: ”Îl dă afară. Primarul e patron” | EXCLUSIV

Demitere şoc în Superligă cu doar câteva etape rămase? Antrenorul care s-ar afla în pericol: ”Îl dă afară. Primarul e patron” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Petrolul Ploieşti împotriva Chindiei Târgovişte, comentatorul Bogdan Cosmescu a speculat că Toni Petrea ar urma să fie dat afară de conducerea clubului dâmboviţean, considerând că un detaliu de la flash-interviu l-a dat de gol.

După ce a preluat-o pe Chindia de pe ultimul loc al clasamentului şi a dus-o în apropierea locurilor de play-off, laudele au curs din toate părţile pentru Toni Petrea.

Umilit de Gigi Becali la FCSB, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf reuşea să demonstreze, în sfârşit, că este un antrenor serios, nu doar ”marioneta” vicecampioanei.

”Îl dă afară, din moment ce primarul e patronul echipei”

Însă, cu timpul, rezultatele au devenit din ce în ce mai modeste, iar Chindia este acum în pericol să retrogradeze direct, cel puţin barajul fiind aproape o certitudine.

După înfrângerea cu Petrolul, antrenorul trupei târgoviştene a recunoscut că poate perioada bună din debutul mandatului său a fost un ”accident”, datorat şocului produs de sosirea unui nou tehnician.

întrebat despre revenirea pe teren propriu a echipei sale, care ar fi trebuit să se producă în această etapă, Petrea a refuzat să comenteze, aspect care i-a ridicat semne de întrebare lui Bogdan Cosmescu.

În direct la Orange Sport, comentatorul a criticat în termeni foarte duri întreaga situaţie din jurul stadionului Eugen Popescu şi a speculat că Toni Petrea ar urma să fie dat afară de Chindia.

Demitere şoc în Superligă cu doar câteva etape rămase?

Faptul că tehnicianul nu a afirmat nimic în legătură cu revenirea la Târgovişte a fost, de fapt, ceea ce i-a dat de gândit lui Cosmescu.

E o aberaţie. Să nu ştii, tu, primar, întrebi <<Băi, sunteţi gata?>>, <<Suntem gata, maestre>>. Şi te trezeşti că nu eşti gata şi joci la Ploieşti. Nu mă interesa de contractul lor.

(n.r. Petrea a refuzat să comenteze de revenirea la Târgovişte) Îl dă afară, din moment ce primarul e patronul echipei. Patru ani de când echipa a promovat... o tribună descoperită în continuare.

Ţi-am spus, primăria, nu primarul, că nu cred că se ocupă el personal, bănuiesc că are şi alte probleme, mă gândesc că deleagă pe cineva... acest lucru poate fii sancţionat de târgovişteni, vin alegerile la anul”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare