Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate e o excepţie perioada aia bună”. Toni Petrea, dezamăgit după eşecul Chindiei de pe ”Ilie Oană”: ”Momentele de naivitate ne-au costat două goluri”

”Poate e o excepţie perioada aia bună”. Toni Petrea, dezamăgit după eşecul Chindiei de pe ”Ilie Oană”: ”Momentele de naivitate ne-au costat două goluri”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Chindia Târgovişte, Toni Petrea (48 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în faţa celor de la Petrolul Ploieşti.

Chindia a pierdut meciul cu Petrolul, scor 1-2, în etapa a şaptea din play-out-ul Superligii.

Chindia a fost gazdă, la Ploieşti, în meciul cu Petrolul, şi a deschis scorul repede, încă din minutul 5, prin Doru Popadiuc.

Târgoviştenii au dominat în continuare, având ocazii la poarta lui Vâlceanu, inclusiv o bară în minutul 47, prin Corinus.

Cei care au înscris au fost însă ploieştenii, în minutul 50, la o gafă a goalkeeper-ului advers, când Diomande a şutat din afara careului, balonul l-a lovit în faţă pe portarul Căbuz şi a intrat în plasă.

În minutul 58, Daniel Popa a înscris pentru Chindia, însă după consultarea VAR, arbitrul Marian Barbu a anulat golul pentru offside.

Petrolul a mai avut o bară, prin Irobiso, în minutul 66, dar a şi înscris în minutul 77, prin Grozav, golul victoriei.

Concluziile lui Toni Petrea, după eşecul Chindiei de pe ”Ilie Oană”: ”Poate e o excepţie perioada aia bună”

La finalul meciului, Toni Petrea a reacţionat cu privire la jocul echipei sale şi a vorbit despre finalul de sezon care o aşteaptă pe Chindia, aflată în luptă pentru salvarea de la retrogradare.

”Am mai trăit filmul ăsta şi la partida cu Hermannstadt. La fel, o partidă pe care cred eu că am controlat-o, însă nu ştiu ce să spun, chiar nu-mi găsesc explicaţii, nu reuşim să ţinem de rezultat.

Am condus cu 1-0, dar nu am putut să facem 2-0. Situaţia se înrăutăţeşte. Acum suntem şi la mâna adversarilor noştri.

Golurile primite nu au fost cadouri. Dacă golul lui Popa a fost anulat pentru offside, nu mai contează ce mai cred eu. Rezultatul rămâne. Problema e că nu am avut noi luciditate să nu luăm goluri.

Poate e o excepţie perioada aia bună (n.r. când Chindia nu pierdea meciuri) şi poate acum asta e normalitatea. Nu avem unde să jucăm în altă parte. Credeţi-mă că am alte probleme pe cap la care să mă gândesc. Mai avem două jocuri.

Echipa a reacţionat foarte bine, dar momentele noastre de naivitate ne-au costat două goluri. Eşti la fotbal, e presiune tot timpul. Ca fotbalist trebuie să faci faţă”, a declarat Petrea, după meci.

În urma acestui rezultat, Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, iar Chindia este pe locul 7, cu 22 de puncte, rămânând în zona periculoasă.

Afla mai multe despre: toni petreachindiasuperliga 

viewscnt
Articole similare