Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căbuz nu mai speră în salvarea directă. ”Când nu ai rezultate, nu ai cum să fii fericit”. Cum a explicat portarul Chindiei gafa momumentală de la golul lui Diomande

Căbuz nu mai speră în salvarea directă. ”Când nu ai rezultate, nu ai cum să fii fericit”. Cum a explicat portarul Chindiei gafa momumentală de la golul lui Diomande

Superliga

Comentarii

Chindia a pierdut meciul cu Petrolul din etapa cu numărul şapte din play-out-ul Superligii, scor 1-2.

”Găzarii” au revenit în joc în minutul 50 al partidei, cu largul concurs al portarului advers, Cătălin Căbuz. Diomande a şutat de la mare distanţă, iar mingea a sărit din gazon şi l-a lovit în cap pe fostul portar al Viitorului.

”Când nu ai rezultate, nu ai cum să fii fericit”

”Ne-am dorit un rezulat bun, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dacă vă uitaţi pe reluări, se vede clar că a sărit destul de tare din gazon! Suntem foarte trişti pentru ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a o scoate la capăt. 

Suntem într-o situaţie dificilă, aveam nevoie mare de puncte. Sperăm că vom scoate maximum din meciurile rămase şi ne vom salva la baraj. Când nu mai ai rezultate, eşti supărat, nu mai ai cum să fii fericit. Suntem într-un moment prost, trebuie să mergem înainte. Dacă vă uitaţi pe reluări, se vede clar că a sărit destul de tare din gazon!” (n.r. faza primului gol marcat de Petrolul), a spus Căbuz.
 
Chindia se află pe primul loc de baraj, cu 22 de puncte, la patru lungimi distanţă de Universitatea Cluj, prima echipă de deasupra liniei, dar şi cu un meci mai puţin disputat. Cele două echipe se vor întâlni în etapa următoare, pe Cluj Arena.

Afla mai multe despre: chindiapetrolulcăbuz 

viewscnt
Articole similare