Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu se gândeşte la barajul pentru Conference League. ”Nu trebuie să ne ascundem”. Ce a declarat antrenorul lui FC Voluntari după victoria cu CS Mioveni

Liviu Ciobotariu se gândeşte la barajul pentru Conference League. ”Nu trebuie să ne ascundem”. Ce a declarat antrenorul lui FC Voluntari după victoria cu CS Mioveni

Superliga

Comentarii

FC Voluntari s-a impus pe teren propriu în faţa lui CS Mioveni, scor 1-0 şi a urcat pe locul trei în play-out, poziţie ce asigură participarea la barajul pentru UEFA Conference League, având în vedere faptul că Petrolul nu are licenţă pentru cupe europene.

Antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu, s-a declarat mulţumit de cele trei puncte dar nemulţumit de jocul echipei sale din minutele de final. Fostul component al ”Generaţiei de Aur” îşi doreşte ca echipa sa să joace pentru prima dată în istorie într-o competiţie europeană.

”Nu trebuie să ne ascundem, să fim ipocriţi”

”Am mai trăit jocuri de asemenea manieră, cu o echipă care nu mai are nimic de pierdut. Îmi felicit jucătorii pentru rezultat. Aveam nevoie de trei puncte ca să liniştim lucrurile. Am făcut o primă repriză bună, puteam să ne desprindem. Am ratat nişte ocazii fantastice. Am ratat cu uşurinţă. Adversarul ne-a dominat pe final. Rezultatul a fost primordial, deşi mi-aş fi dorit să avem evoluţiile din meciurile trecute. Suntem o echipă greu de învins.

Nu trebuie să ne ascundem, să fim ipocriţi. Ne uităm în sus, ne dorim să terminăm în faţă, să jucăm barajul de Conference League. Eu sunt o fire pozitivă. Sunt un luptător. Sunt meciuri în care joci bine şi pierzi şi jocuri în care joci mai puţin bine şi câştigi. Primul obiectiv a fost realizat, salvarea de la retrogradare.

(n.r. despre prelungirea contractului cu FC Voluntari) Deocamdată, vreau să termin campionatul aici, să fim neînvinşi, apoi mă voi pune la masă şi voi discuta cu conducerea.

Mă gândesc la acest final de campionat. A fost un final apăsător. Trebuie să mă liniştesc, să vedem. Să terminăm campionatul şi apoi vom vedea”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei. 

În următoarea etapă, FC Voluntari va pirimi vizita lui FC Botoşani, pe 12 mai.

 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari,  

viewscnt
Articole similare