Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile celor de la Mioveni, după eşecul cu Voluntari: ”Se putea evita retrogradarea, dar e şi vina conducerii, şi a noastră”

Concluziile celor de la Mioveni, după eşecul cu Voluntari: ”Se putea evita retrogradarea, dar e şi vina conducerii, şi a noastră”

Fotbal intern

Comentarii

CS Mioveni a înregistrat încă un eşec în Superligă, după ce a fost învinsă şi de FC Voluntari în play-out, şi a retrogradat matematic în divizia secundă din România. Au venit şi concluziile din partea formaţiei argeşene la finalul acestei înfrângeri.

CS Mioveni a pierdut şi partida cu FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a şaptea din play-out-ul Superligii. Golul a fost marcat de Nemec, în minutul 21. 

Odată cu acest eşec, argeşenii continuă serie ruşinoasă din play-out, cu zero pe linie, fără nicio remiză sau victorie şi fără gol marcat.

Concluziile celor de la Mioveni, după eşecul cu Voluntari: ”Se putea evita retrogradarea, dar e şi vina conducerii, şi a noastră”

Astfel, cu doar 11 puncte acumulate până în prezent, CS Mioveni, ultima clasată, a retrogradat matematic în Liga 2.

La finalul partidei de la Voluntari, la flash-interviu a venit din nou Vlad Ţăranu, antrenorul de conjunctură al argeşenilor, care, în acte, figurează ca preparator fizic.

Acesta a vorbit despre evoluţia jocului, despre retrogradarea echipei şi de ce l-a scos la pauză pe Bogdan Rusu, vedeta echipei.

”Rezultatul e meritat, felicitări, e o echipă bună, cu un antenor bun. Noi o să încercăm până la final să ţinem ritmul ăsta

Dacă e să ne uităm în ultimii ani, echipele care au avut probleme cu banii au retrogradat sau au fost la retrogradare. Da, se putea evita retrogradarea.

Data trecută am spus că e şi vina conducerii, dar e şi vina noastră. E adevărat că a fost un factor puternic în tot ce s-a întâmplat la Mioveni. A fost doar un moment.

Bogdan Rusu, de când a venit de la FCSB, a dat nişte goluri bune, dar el nu poate ţine singur o linie şi să stăm doar în Rusu. Nici nu pot să spun că a avut o repriză proastă, pentru că au alergat mult acolo, dar nici nu am avut o repriză bună.

Nu l-am schimbat că a jucat prost, ci pentru că îl chinuiau acolo, era foarte uzat între cei trei şi am zis să bag forţe proaspete, iar Buziuc a intrat bine s-a luptat şi noi am avut puterea să jucăm”, a declarat Ţăranu, după meci.

Jucătorii Mioveniului au zâmbit după eşecul de la Voluntari

Meciul de la Voluntari a fost condus de o femeie arbitru de centru, Iuliana Demetrescu, ajutată la cele două linii de Vladimir Urzică şi Mihaela Ţepuşă, iar la finalul jocului, jucătorii Mioveniului au aplaudat prestaţia brigăzii.

"Să ştii că a arbitrat foarte bine, chiar merită felicitate. Şi cea de-a patra, foarte bine, ne-a calmat acolo, ne-a linşitit, chiar merită felicitări. De ce nu, pe viitor, să vedem mai des", a spus Vlad Ţăranu.

Acum ne dorim să marcăm, să luăm puncte. E un paradox. Tot anul, la înfrângeri, erau supăraţi. Acum am intrat în vestiar, eram zâmbitori. Atât am putut, am dat totul, am avut suflet, inimă, toată lumea a dat tot ce a putut.

Anul ăsta trebuie să fie o învăţătură de minte pentru toţi cei care au făcut parte din echipa noastră”, a adăugat interimarul celor de la CS Mioveni.

Afla mai multe despre: miovenisuperliga 

viewscnt
Articole similare