Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit nota de plată! Mihai Stoica, ”convocat” la Comisia de Disciplină. ”Vassaras m-a chemat. Probabil că nu înţelege limba română” | EXCLUSIV

A venit nota de plată! Mihai Stoica, ”convocat” la Comisia de Disciplină. ”Vassaras m-a chemat. Probabil că nu înţelege limba română” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a fost chemat la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Este posibil ca Mihai Stoica să fie sancţionat, din cauza faptului că l-a ironizat pe Rareş Vidican, după meciul cu cântec din Giuleşti, pe care FCSB l-a pierdut, scor 0-1. Managerul general al roş-albaştrilor a criticat în termeni duri arbitrajul, considerând că giuleştenii au scăpat fără două cartonaşe roşii.

”Vassaras m-a chemat. Probabil că nu înţelege limba română”

”Voi fi chemat la Comisia de Disciplină, din cauză că am jignit sentimentele unui Arbitru, Rareş Vidican. Probabil că, Vassaras nu înţelege limba română. El nu a înţeles că eu am avut un monolog. În toate ieşirile lui, el tot ce ne-a spus a fost că, arbitrii au făcut totul perfect. Au fost cartonaşe roşii clare şi la Onea şi la Dragoş Grigore.

Am fost reclamat că l-am jignit pe Rareş Vidican. Nu. Am relatat un monolog imaginar pentru că pe tabela stadionului din Giuleşti a apărut verificare VAR, iar Vidican nu l-a chemat pe Feşnic la marginea terenului”, a spus Mihai Stoica în cadrul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport.

FCSB se află pe locul doi în Superligă, după şase etape de play-off, la trei puncte distanţă de liderul CFR.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare