Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, cel mai longeviv jucător român? ”Ar putea juca fotbal şi până la 50 de ani”

Gabi Tamaş, cel mai longeviv jucător român? ”Ar putea juca fotbal şi până la 50 de ani”

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş (39 de ani) a semnat recent cu Concordia Chiajna, dar ar putea să fie fotbalist profesionist până la 50 de ani, este de părere un tehnician din Liga 2.

Gabi Tamaş, cel mai longeviv jucător român? ”Ar putea juca fotbal şi până la 50 de ani”

La începutul acestui an, veteranul Gabi Tamaş a semnat cu formaţia de Liga 2, Concordia Chiajna, după ce a stat aproape trei luni fără echipă în urma despărţirii de Petrolul Ploieşti.

Antrenorul celor de la CSA Steaua, Daniel Opriţa, a precizat că fundaşul central ajuns la 39 de ani, ar putea juca fotbal şi până la 50 de ani, în diviziile inferioare din România.

”Mă aşteptam (n.r. să-l văd pe Tamaş la Liga 2). Dacă vrea să joace până la 50 de ani, poate se duce şi la liga a 3-a.

Se duce şi el în jos acum. Dar el e un fotbalist care, în momentul ăsta, face faţă şi în Liga 1”, a declarat Opriţa, după amicalul CSA Steaua – CS Viitorul Dăeşti, scor 5-0.

La Viitorul Dăeşti joacă şi fraţii Costea, Florin şi Mihai, cel care a semnat recent cu formaţia vâlceană.

Gabi Tamaş a motivat de ce a ales să meargă în Liga 2

(n.r. dacă nu îi pare rău că nu a ales să meargă tot în Liga 1) Nu, dar ce credeţi că în Liga 2 joc altfel sau cum? Joc la fel. Nivelul este acelaşi, slab, şi în Liga 1 şi în Liga 2, pe româneşte.

Dacă ajung la 39 de ani să mai joc şi să fac bine înseamnă că e foarte slab nivelul. Motivaţie, accept provocările, aici e o provocare, nu au reuşit de câţiva ani de zile să promoveze”, afirma fundaşul central, la conferinţa de prezentare la Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: gabi tamasliga 2 

viewscnt
Articole similare