Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie cum Dinamo poate să fie salvată: ”Vai de capul lor!”

Gigi Becali ştie cum Dinamo poate să fie salvată: ”Vai de capul lor!”
Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a găsit soluţia ideală pentru salvarea lui Dinamo.

Dinamo traversează de multă vreme o perioadă financiară tumultoasă, dar problemele s-au agravat odată cu retrogarea, deoarece echipa nu a mai primit banii din drepturile TV. 

Clubul a rezistat în Liga 2 datorită fanilor săi, care au sponsorizat echipa redirecţionând impozitul de 3,5% pe venit către o asociaţie care trimite bani către Dinamo.

În mod surprinzător, Gigi Becali este cel care le oferă o soluţie fanilor din programul ”DDB”. El le-a transmis că ar trebui să cumpere creanţe în valoare de câteva sute de mii de euro, iar datoriile ar fi astfel şterse.

De asemenea, latifundiarul din Pipera l-a criticat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”. 

”La Dinamo e clar. Sunt nişte creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii şi să-i întrebe: 'Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îţi dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îţi dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!'. Aşa am procedat şi eu cu unele societăţi. 

Dacă DDB procedează aşa, devine creditor majoritar la masa credală, şterge datoriile prin vot şi cu asta basta. Dacă nu faci aşa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaşte ca fostul club. DDB, cumpăraţi creanţele cu câteva sute de mii de euro, ştergeţi datoriile şi gata. 

Dacă cei din DDB nu fac aşa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învaţă nimeni. Zăvăleanu şi Badea ştiu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ştergi datoriile, trebuie să ai bani să ţii echipa. De unde?

Bă, Zăvăleanule, ai ceva la cap? Dacă e o societate care nu produce bani şi consumă în continuare bani, care e Planul de reorganizare?! Adică toată ziua mănânci bani şi n-aduci nimic acasă. Dacă nu poţi achita nici măcar un leu din spate şi tot faci datorii, cum să-i spui judecătorului că te reorganizezi? E prostia prostiilor! Fii, mă, drept, corect!”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali-dinamo-fcsb 

viewscnt
Articole similare