Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nae Constantin, prezent la meciul Chindia - Petrolul! Ipostaza neaşteptată în care a fost surprins fostul antrenor al ”lupilor galbeni”

FOTO | Nae Constantin, prezent la meciul Chindia - Petrolul! Ipostaza neaşteptată în care a fost surprins fostul antrenor al ”lupilor galbeni”galerie foto

Petrolul

Comentarii

Fostul antrenor al Petrolului Ploieşti, Nae Constantin (49 de ani), a fost surprins în tribunele stadionului Ilie Oană la meciul cu Chindia Târgovişte, câştigat de ”lupii galbeni” cu 2-1. Acesta a fost fotografiat îmbrăţişându-l pe succesorul şi naşul său, Florin Pîrvu (48 de ani).

În febuarie 2023, după aproape doi ani pe banca tehnică a echipei, Nae Constantin a decis să îşi dea demisia de la Petrolul Ploieşti, în speranţa că plecarea sa va produce un şoc în lot.

Spre deosebire de prima parte a sezonului, rezultatele nu mai erau cele dorite pentru prahoveni, astfel că tehnicianul a preferat să renunţe, crezând că este alegerea bună pentru echipă.

Ulterior, s-a dovedit că Nae Constantin avea dreptate. Sub comanda înloucuitorului său, care este şi naşul său, Florin Pîrvu, Petrolul a reuşit să ajungă în frunta play-out-ului.

Nae Constantin, prezent la meciul Chindia - Petrolul

Dacă ar fi obţinut licenţa pentru cupele europene, ”lupii galbeni” ar fi avut şanse reale să prindă Conference League în stagiunea viitoare, prin prisma barajului, în urma ultimei victorii.

Petrolul a ”făcut deplsarea” pe Ilie Oană, pentru a o înfrunta pe Chindia Târgovişte, echipa cu care a împărţit arena în ultimii ani şi care încă nu a revenit pe stadionul Eugen Popescu.

Conduşi la pauză, ”lupii galbeni” au revenit în partea secundă şi au reuşit să îşi asigure o victorie care i-a readus pe primul loc în play-out, la trei puncte de U Craiova 1948.

Prezent pe stadion pentru a urmări meciul echipei sale de suflet, Nae Constantin a fost surprins într-o ipostază neaşteptată la finalul jocului.

Ipostaza neaşteptată în care a fost surprins fostul antrenor al ”lupilor galbeni”

Florin Pîrvu s-a dus la acesta, după fluierul final, iar cei doi s-au îmbrăţişat, semn că nu există resentimente între actualul tehnician al Petrolului şi predecesorul său.

În contextul în care cei doi sunt naş / fin, era de aşteptat să nu existe probleme între aceştia, iar emoţiile transmise de cei doi au oferit câteva imagini fabuloase.

Cu doar două etape din play-out rămase şi deja salvată lejer de la retrogradare, Petrolul va disputa fără presiune meciurile cu FC Argeş şi Hermannstadt, iar apoi va începe o vacanţă bine meritată.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nae constantin 

viewscnt
Articole similare