Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Florin Pîrvu despre suspiciunile de blat de dinaintea victoriei cu Chindia: ”Nu au dat apă la moară”

Ce a spus Florin Pîrvu despre suspiciunile de blat de dinaintea victoriei cu Chindia: ”Nu au dat apă la moară”

Superliga

Comentarii

Petrolul s-a impus în meciul din etapa a şaptea din play-out-ul Superligii contra Chindiei, scor 2-1.

”Un meci cu stări diferite. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Ştiam că se discută în afara terenului mai mult decât trebuie. Petrolul Ploieşti este o echipă care îşi apără corect şansele.

Mă bucur pentru băieţi. pentru această victorie muncită. Mă bucur pentru Diomande, că a jucat şi a marcat, pentru că nu este uşor să joci cu această presiune.

Am spus că echipa are un obiectiv intermediar şi anume clasarea pe primele două locuri din play-out. În momentul în care Chindia a înscris în minutul 4, m-am simţit inconfortabil dar mă bucur foarte mult pentru ei, că nu au dat apă la moară zvonurilor (n.r. acuzaţiile de blat de dinaintea meciului). 

Suntem acolo, dar în primul rând, trebuie să înţelegem că suntem o echipă nou-promovată. Strategia clubului a fost corectă ( n.r. Petrolul nu a depus actele pentru a obţine licenţă de cupă europeană), pentru că trebuie să facem paşii corecţi pentru a deveni o echipă puternică.

Grozav este un profesionist adevărat. Se pregăteşte foarte bine. Este cu adevărat un jucător foarte bun. Deocamdată ne focusăm pe aceste etape care au mai rămas din play-out. Este important ca la final să îndeplinim acest obiectiv intermediar ( n.r. clasarea pe primele două locuri din play-out). Jucătorii au un bonus pentru acest obiectiv şi mă bucur”, a spus Florin Pîrvu după meci.

Afla mai multe despre: petrolulchindia 

viewscnt
Articole similare