Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru mine, e cea mai mare surpriză”. Echipa din Superligă care i-a întrecut toate aşteptările lui MM Stoica în 2023 | EXCLUSIV

”Pentru mine, e cea mai mare surpriză”. Echipa din Superligă care i-a întrecut toate aşteptările lui MM Stoica în 2023 | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea partidei dintre Chindia Târgovişte şi Petrolul Ploieşti, MM Stoica a recunoscut că ”lupii galbeni” i-au întrecut toate aşteptările în 2023, reuşind să se salveze fără probleme de la retrogradare, în urma unui parcurs neaşteptat de bun în play-out.

După ce a reuşit să câştige Liga 2 în ultima stagiune, Petrolul Ploieşti a promovat în Superligă cu speranţa că va reuşi să se menţine în primul eşalon, obiectiv atins, în cele din urmă, fără mari probleme.

Sezonul a fost unul tumultuos pentru ”lupii galbeni”, din cauza scandalului cu Gabi Tamaş şi problemelor financiare de la club, dar lucrurile s-au aşezat după venirea lui Marian Copilu pe Ilie Oană.

”Pentru mine, e cea mai mare surpriză”

Datorită noului acţionariat, problemele clubului s-au rezolvat, iar jucătorii s-au putut concentra exclusiv pe ce aveau de făcut pe gazon, nu şi pe dificultăţile din afara sa.

Iar, în acest context, Petrolul a reuşit un parcurs neaşteptat de bun în play-out, salvându-se de la retrogradare matematic încă din urma celei de a şasea etapă.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că trupa prahoveană i-a întrecut toate aşteăptările şi a numit-o pe Petrolul ”cea mai mare surpriză” pentru el din acest sezon.

Oficialul FCSB a dezvăluit că, în urma duelurilor directe cu prahovenii, nu se aştepta ca aceştia să reuşească un parcurs atât de bun în play-out.

Echipa din Superligă care i-a întrecut toate aşteptările lui MM Stoica în 2023

Pentru mine, Petrolul este cea mai mare surpriză, pentru că... bine, vezi, câteodată eşti tentat să evaluezi un adversar după cum se prezintă când joci tu cu el, echipa la care eşti.

Cu noi, mi s-a părut un adversar 'soft' (n.r. moale, în engleză), după aia a venit seria extraordinară, şi pe fondul unui joc bun”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Din păcate pentru fanii ploieşteni, Petrolul nu a obţinut dreptul de a juca în Europa, astfel că poziţia ocupată în play-out nu are, realist, nicio miză pentru ”lupii galbeni”.

Prahovenii ar fi fost favoriţi să dispute barajul pentru Conference League, alături de U Craiova 1948, în cazul în care ar fi obţinut licenţa pentru cupele europene.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare