Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De abia plecat de la Craiova, Rivaldinho ar fi dorit de două echipe din play-off! Unde s-ar putea transfera brazilianul

De abia plecat de la Craiova, Rivaldinho ar fi dorit de două echipe din play-off! Unde s-ar putea transfera brazilianul
Comentarii

Rămas liber de contract după despărţirea de Universitatea Craiova, Rivaldinho (28 de ani) este în căutarea unui nou angajament şi ar fi dorit de două formaţii din play-off-ul Superligii. Brazilianul a confirmat deja că, cel mai probabil, va continua în România.

De abia adus în Bănie în vara lui 2022, după două sezoane la Cracovia, Rivaldihno nu a reuşit să reziste nici măcar un an la Universitatea Craiova, reziliându-şi contractul la începutul lunii mai.

Brazilianul a dezvăluit că încercase să îşi forţeze plecarea încă din iarnă, dar că atunci nu a fost lăsat să plece, deşi avea oferte semnificativ mai ”bănoase” decât putea obţine în România.

În cele din urmă, fiul lui Rivaldo a rămas la Craiova, numai pentru a pleca câteva luni mai târziu, dezamăgit că nu primeşte minutele dorite din partea lui Eugen Neagoe.

De abia plecat de la Craiova, Rivaldinho a fi dorit de două echipe din play-off

Deşi în iarnă afirma că are propuneri importante din afară, Rivaldinho a dezvăluit, imediat după despărţirea de Universitatea Craiova, că îşi va găsi un nou angajament în Superligă, cel mai probabil.

Iar, potrivit Gsp, două echipe din play-off ar fi decise să obţină semnătura atacantului, una fiind fosta sa formaţie, Farul Constanţa, iar cealaltă Rapid.

Clubul lui Gică Hagi a reprezentat o pantă de lansare pentru Rivaldinho, acesta fiind vândut Cracoviei în vara lui 2020 pentru 300.000 de euro, după un singur sezon la Ovidiu.

În 43 de meciuri pentru echipa ”Regelui”, brazilianul a marcat 15 goluri şi a livrat patru pase decisive, statistici semnificativ mai bune decât cele reuşite în tricoul lui Dinamo.

Unde s-ar putea transfera brazilianul

Rivaldinho evoluase un an şi în Ştefan cel Mare, în perioada 2017 - 2018, dar reuşise să însumeze doar şase goluri şi un assist în 37 de meciuri pentru ”câini”.

Aşadar, atacantul ar putea avea şansa de a încerca să îşi relanseze, din nou, cariera sub comanda lui Gică Hagi, sau de a se alătura proiectul ambiţios care ia amploare la Rapid.

Dan Şucu a dezvăluit că investiţiile nu doar că vor continua, ci vor fi duse la un nou nivel din stagiunea viitoare, cu obiectivul ca giuleştenii să se lupte la titlu.

În plus, la Bucureşti, Rivaldinho ar avea şansa de a colabora cu omul care l-a adus pentru prima dată în România, Adi Mutu, în perioada în care era directorul general al lui Dinamo.

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare