Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a picat vestea retragerii lui Nelu Varga la CFR Cluj! Cristi Balaj a intervenit: "El pierde mai mult dacă pleacă"

Cum a picat vestea retragerii lui Nelu Varga la CFR Cluj! Cristi Balaj a intervenit: "El pierde mai mult dacă pleacă"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a comentat declaraţia finanţatorului Nelu Varga, care a anunţat că se retrage.

Revoltat de arbitraj, Nelu Varga anunţă că se retrage din fotbal

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii. La finalul partidei, Dan Petrescu a izbucnit în timpul interviului şi a plecat brusc. 

La scurt timp, inclusiv acţionarul Nelu Varga a criticat arbitrajul şi a anunţat că se retrage din fotbal. 

Declaraţia, dar şi atmosfera de la CFR Cluj au fost comentate de Cristi Balaj. 

"(n.r. - Neluţu Varga) Este dezgustat! A folosit nişte termeni la adresa FRF pe care nu vreau să-i reproduc. Din ceea ce am citit, se gândeşte la plecare. Dar este un luptător, un om care nu depune armele, a câştigat mult pentru că a ştiut să piardă, să sufere, nu ştiu ce se va întâmpla.

Situaţia financiară s-a îmbunătăţit, e mult diferită şi schimbată în bine, faţă de ceea ce am găsit. Indiferent dacă am fi câştigat sau nu campionatul, aceşti paşi ar fi trebuit să se facă, încercăm să clădim. Dacă nu va exista finanţator, dacă nu va reveni domnul Varga la sentimente mai bune, este greu să faci ceva fără sprijin.

Dacă nu ar fi existat CFR Cluj, am fi fost mult mai jos decât suntem acum. El pierde mai mult dacă pleacă, mi-e greu să plec… Are multe defecte, dar fricos nu este. Ştie să ducă multe lupte grele, şi-a exprimat nemulţumirea, nu ştiu dacă e cel mai bun mod.

(N.r. atmosfera din vestiar) Jucătorii au avut liber azi. Erau dezamăgiţi, unii scârbiţi de ceea ce se întâmplă. Nu înţeleg, pentru că sunt faze asemănătoare, dar decizii diferite de fiecare dată împotriva CFR-ului.

Deocamdată avem şanse pentru Europa, ne concentrăm pentru următoarele partide. CFR este singura echipă care a făcut ceva în fotbalul internaţional, deci a meritat să câştige titluri”, a spus Cristi Balaj pentru Antena Sport.

CFR Cluj are 39 de puncte şi este pe locul al treilea, la şapte puncte de liderul Farul. Campioana en-titre pare ieşită total din lupta pentru titlu. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: nelu vargacristi balajcfr cluj 

viewscnt
Articole similare