Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, titular în campionat, dar criticat: ”Nu a arătat mare lucru”. Ce îşi doreşte jucătorul: ”Trebuie să fac asta”

Ianis Hagi, titular în campionat, dar criticat: ”Nu a arătat mare lucru”. Ce îşi doreşte jucătorul: ”Trebuie să fac asta”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a jucat primul meci ca titular în campionat, după accidentarea groaznică suferită la începutul anului trecut.

Cum a fost văzută titularizarea lui Ianis Hagi în premieră în campionat: ”Nu a arătat mare lucru”. Ce îşi doreşte jucătorul: ”Trebuie să fac asta”

Ianis Hagi a fost titular în meciul jucat de Rangers cu Aberdeen, scor 1-0, în etapa a 34-a din campionatul Scoţiei.

Internaţionalul român a jucat un meci din primul minut în campionat după mai bine de un an şi patru luni, din cauza accidentării suferite la începutul anului 2022.

A evoluat 66 de minute, dar nu s-a remarcat cu nimic notabil. Unicul gol al partidei a fost marcat de Todd Cantwell, în minutul 64.

Ianis Hagi a arătat că mai are mult de muncit pentru a ajunge la forma la care era înainte de perioada lungă de indisponibilitate.

Inlusiv Ianis Hagi este conştient că procesul de revenire la o formă de joc excelentă este unul de de lungă durată şi că este nevoie de multă răbdare şi muncă zi de zi.

”Nu pot controla ce vine din exterior. Pot controla doar ce pot face în fiecare zi. Iubesc să fiu la acest club, iubesc fanii, aşa cum probabil ştiu şi ei. 

Un singur lucru este cert, mai am cinci meciuri cu Rangers în acest sezon, două la naţională, apoi trebuie să am un pre-sezon foarte bun înainte de calificările pentru Champions League, a declarat jucătorul român.

Jurnaliştii scoţieni de la Ibrox News au analizat jocul făcut de mijlocaşul ofensiv în partida cu Aberdeen şi l-au notat cu 3.

”A fost o şansă ca să îşi revendice locul în echipă, mai ales pentru sezonul viitor. Din păcate nu a arătat mare lucru şi nu s-a impus.

Are calitate, dar trebuie să influenţeze iar jocul aşa cum o făcea înainte. Cu Aberdeen a jucat mai mult în margine, fără rezultate notabile”, au punctat gazetarii din Glasgow.

De la revenirea pe teren, Ianis Hagi a jucat opt meciuri în acest sezon la Rangers, în toate competiţiile, nereuşind vreo comtribuţie ofensivă.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare