Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scoţienii nu mai cred în Ianis Hagi: ”Probabil va pleca de la Rangers. Timpul nu aşteaptă pe nimeni”

Scoţienii nu mai cred în Ianis Hagi: ”Probabil va pleca de la Rangers. Timpul nu aşteaptă pe nimeni”
Comentarii

Fanii lui Rangers nu ştiu ce să mai creadă despre Ianis Hagi (24 de ani), cândva unul dintre idolii de pe Ibrox Park.

Fotbalistul român a revenit după operaţia de ligamente încrucişate la genunchi, care l-a ţinut pe tuşă un an de zile, însă nici acum nu este pregătit 100% să dea totul pentru Rangers.

Fanii echipei scoţiene consideră că nici nu se va mai întâmpla acest lucru vreodată.

Suporterii lui Rangers şi-au pierdut încrederea în Ianis Hagi

Unul dintre site-urile de ”casă” ale suporterilor lui Rangers, ”ibroxnoise.co.uk” a tritat, astăzi: ”Ce urmează acum pentru românul Ianis Hagi?”.

Scoţienilor le-a fost dor de Ianis Hagi, însă faptul că nu şi-a revenit complet nici până în acest punct, îi face să se întrebe dacă nu cumva ar fi benefică o despărţire.

În acest moment, Ianis Hagi nu are cum să fie titular înaintea lui Cantwell, Arfield, Tillman sau Lowry, jucători pregătiţi fizic mult mai bine decât ”decarul” român.”

Însă, suporterii scoţieni sunt de părere că Ianis nu va mai reuşi niciodată să fie fotbalistul din trecut, deoarece probleme pe care le-a avut au fost mai grave decât s-ar fi aşteptat cineva. 

Britanicii îl dau drept exemplu pe legendarul Michael Mols, cel care, la fel ca Ianis, era unul dintre cei mai în vogă fotbalişti ai Europei, însă o ruptură de ligamente i-a înfrânat pentru totdeauna ascensiunea.

”Este timpul ca Rangers să încaseze nişte bani din vânzarea sa”

Timpul său la Rangers a luat sfârşit? Ei bine, este puţin probabil să se întoarcă la vechea formă.

Deci, probabil, este timpul ca Rangers să încaseze nişte bani din vânzarea sa, fonduri necesare pentru campania din vară.

Timpul nu aşteaptă pe nimeni şi niciun jucător accidentat grav nu revine la jumătate din jucătorul care a fost. Singurul său avantaj ar putea fi Michel Beale, cel care şi-ar dori mai mult să-l păstreze, decât să-l lase să plece,

Dar ne îndoim şi de acest lucru. Hagi este, probabil, unul dintre cei mulţi care vor pleca în această vară.

Dacă este vorba despre o vânzare, atunci reînnoirea contractului ar fi un lucru înţelept, într-adevăr. Orice altceva ar fi doar o eroare masivă”, au notat jurnaliştii scoţieni.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare