Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant român, gata să debuteze în Serie A. Clubul l-a înregistrat la Ligă, iar fotbalistul va purta numărul mentorului său

Un atacant român, gata să debuteze în Serie A. Clubul l-a înregistrat la Ligă, iar fotbalistul va purta numărul mentorului său
Comentarii

Serie A ar mai putea ”câştiga” un fotbalist român. Presa din Italia anunţă că Lecce îi pregăteşte debutul atacantului Rareş Burnete, internaţional român de juniori, şi sunt şanse foarte mari ca acesta să bifeze primele sale minute în rundele următoare.

În ultimele zile, Lecce l-a înregistrat pe Rareş Cătălin Burnete la Liga Profesionistă Italiană (Serie A), iar acesta are şanse foarte mari să fie folosit în ultimele patru jocuri ale sezonului

Rareş Burnete, gata de debutul în Serie A

Rareş Burnete este golgheter în Serie A Primavera, competiţia destinată jucătorilor U19 din Italia, cu 19 reuşite şi a atras toate privirile.

În semn de recunoştinţă, antrenorul Marco Baroni a ales să-i dea o şansă şi la prima echipă. Un prim pas a fost făcut: a fost înregistrat la Ligă.

Rareş Burnete a ales numărul 19, care are o dublă însemnătate: vârsta sa, dar şi numărul pe care l-a avut, la un moment dat, atacantul uruguayan Ernesto Chevanton la Lecce, în urmă cu mai bine de 20 ani.

Rareş şi Ernesto au relaţie special la Lecce. Sud-americanul îi este mentor fotbalistului român, care este gata să-i calce pe urme.

  • În cariera sa, Chevanton a jucat pentru Lecce, Monaco, Sevilla, Atalanta sau QPR.

Rareş Burnete a lipsit la ultimele două meciuri ale lui Lecce Primavera, din cauza unei suspendări. 

De asemenea, nu a prins lotul nici pentru partida Lecce - Verona 0-1, din Serie A, însă jurnaliştii italieni anunţă că acesta ar putea prinde lotul în runda viitoare, contra celor de la Lazio.

Afla mai multe despre: lecceburnetechevanton 

viewscnt
Articole similare