Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român la Genoa? Alberto Gilardino este interesat de transferul unui portar din Superligă

Încă un român la Genoa? Alberto Gilardino este interesat de transferul unui portar din Superligă
Comentarii

Genoa a promovat în Serie A, iar antrenorul Alberto Gilardino (40 de ani) a început să lucreze la campania de achiziţii.

Conform calciomercato.com, Alberto Gilardino s-a arătat interesat de transferul portarului român Robert Popa (20 de ani) de la FCU Craiova. 

Genoa îl vrea pe Robert Popa

Italienii anunţă că, până în acest moment, nu au fost discuţii concrete între Genoa şi U Craiova 1948, însă rapoartele pe care le-au primite şefii ”grifonilor” sunt pozitive şi au stârnit interesul.

  • Robert Popa mai are contract cu U Craiova 1948 pentru încă un sezon, însă a devenit rezerva lui Ionuţ Gurău şi nu şi-ar mai dori să rămână la formaţia olteană.

Pentru Genoa, prioritatea rămâne portarul spaniol Josep Martinez, cel care i-a ajutat să promoveze în acest sezon şi care aparţine de RB Leipzig. 

Dacă nu vor reuşi să-l transfere pe iberic, există şanse mari ca Robert Popa să fie adus pentru postul de titular. În acest moment, Genoa mai are în lot alţi trei fotbalişti români: Radu Drăguşin, Denis Drăguş şi George Puşcaş.

  • Alţi trei portari pe care îi mai are Genoa în lot sunt croatul Adrian Semper, italianul Giuseppe Agostino şi slovenul Rok Vodisek.

Robert Popa este un produs al şcolii de fotbal de la CSM Râmnicu Vâlcea. Acesta a mai evoluat la FC Argeş şi Flacăra Horezu, până să ajungă la U Craiova 1948, în ianuarie 2020.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Popa, conform transfermarkt.de.
  • 44 de meciuri în Superligă a adunat Robert Popa, până la 20 de ani.

Afla mai multe despre: genoagilardinopopa 

viewscnt
Articole similare