Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul s-a încheiat după doar şase zile. Messi s-a întors deja la antrenamentele echipei PSG şi urmează să evolueze în următorul meci

Conflictul s-a încheiat după doar şase zile. Messi s-a întors deja la antrenamentele echipei PSG şi urmează să evolueze în următorul meci

Lionel Messi

Comentarii

Sancţiunea lui Lionel Messi pentru escapada sa în Arabia Saudită a luat sfârşit odată cu revenirea la antrenamente, luni, a starului argentinian, a anunţat clubul Paris Saint-Germain.

"Leo Messi a revenit la antrenamente, luni dimineaţă", a menţionat clubul pe contul său de Twitter, postând o fotografie cu jucătorul argentinian în acţiune.

Practic, suspendarea sa a durat şase zile. Starul argentinian fusese suspendat marţea trecută de clubul parizian după o călătorie promoţională în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Messi nu a jucat în meciul din Ligue 1 câştigat cu Troyes (3-1), duminică, dar va reveni pentru partida de campionat cu Ajaccio, din etapa a 35-a, sâmbăta viitoare, pe Parc des Princes.

Messi le-a cerut scuze coechipierilor săi de la Paris Saint-Germain, după ce a plecat la începutul săptămânii trecute în Arabia Saudită fără acord, într-un videoclip publicat vineri pe Instagram.

"Am crezut sincer că vom avea o zi liberă după meci, aşa cum s-a întâmplat în săptămânile precedente", a explicat în spaniolă jucătorul într-un scurt videoclip postat vineri pe Instagram.

PSG deschisese o procedură disciplinară împotriva atacantului argentinian, care a fost suspendat după călătoria sa în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Presa speculase că suspendarea va dura două săptămâni, informaţie pe care clubul nu a confirmat-o.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare