Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat câţi specatori vor fi la meciul dintre FCSB şi Sepsi. ”Poate din cauza vremii, poate că pe unii i-a descurajat Vassaras”

MM Stoica a anunţat câţi specatori vor fi la meciul dintre FCSB şi Sepsi. ”Poate din cauza vremii, poate că pe unii i-a descurajat Vassaras”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a publicat pe o reţea de socializare o postare, în care a dezvăluit câţi spectatori vor asista la partida dintre FCSB şi Sepsi.

Meciul are o miză uriaşă, deoarece în cazul în care FCSB nu va reuşi să se impună, misiunea roş-albaştrilor de a câştiga titlul devine aproape imposibilă. Managerul general al FCSB-ului se aşteaptă ca, vremea din Bucureşti va fi un impediment pentru fanii FCSB-ului ce vor să îşi încurajeze echipa favorită.

”Nu vor fi mai mulţi de 15.000 suporteri stelişti pe Arena Naţională”

De asemena, Mihai Stoica nu a uitat de războiul cu preşedintele CCA, Kyros Vassaros, început în urma arbitrajului de la partida pierdută de FCSB în Giuleşti contra Rapidului, scor 0-1.

”Diseară nu vor fi mai mulţi de 15.000 suporteri stelişti pe Arena Naţională. Poate din cauza vremii, poate pentru că meciul se joacă luni şi se termină spre marţi, poate că pe unii i-a descurajat 7-2, pe alţii Feşnic, Vassaras, cine ştie…
 
Noi ştim însă că va fi Peluza Nord Steaua. 
Şi mai ştim că, pe uriaşa masă udă de biliard, vor intra 11 gladiatori care TREBUIE să câştige azi împotriva unei echipe bune, pe care am învins-o de 3 ori sezonul ăsta (dar mereu cu foarte multă şansă)!, a scris MM Stoica pe Facebook.
 

Partida dintre FCSB şi Sepsi se va juca pe 8 mai, de la 21:00 şi va putea fi urmărită pe Orange Sport 1. Meciul va fi arbitrat de o brigadă, care-l va avea la centru pe Marcel Bîrsan.

 
 

Afla mai multe despre: fcsbsepsimm stoica 

viewscnt
Articole similare