Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a găsit soluţia. Transferuri de titlu în Giuleşti: ”Vom mai lua jucători de la ei. Am făcut-o şi în trecut”. O rezervă de la FCSB, pe listă?

Rapid a găsit soluţia. Transferuri de titlu în Giuleşti: ”Vom mai lua jucători de la ei. Am făcut-o şi în trecut”. O rezervă de la FCSB, pe listă?

Rapid

Comentarii

Rapid trece printr-un moment dificil în acest final de sezon. Tocmai a fost învinsă categoric de Farul Constanţa, iar conducerea clubului face deja planurile pentru sezonul următor, unul care ar trebui să ducă formaţia lui Adi Mutu la următorul nivel.

Rapid a suferit o mare umilinţă în etapa trecută, 2-7 cu Farul lui Gică Hagi, rezultat care a inflamat spiritele în Giuleşti.

Formaţia lui Adi Mutu venea după două victorii consecutive acasă, 1-0 cu FCSB şi 3-1 cu CFR Cluj, dar deplasarea de la Ovidiu s-a încheiat cum nu se poate mai rău pentru ”Briliant” şi elevii săi.

Astfel, conducerea giuleştenilor a reacţionat şi a anunţat că vor fi schimbări radicale în vară, inclusiv în lotul de jucători, pentru că obiectivul declarat al echipei în sezonul următor este titlul.

Prin urmare, este nevoie de o campanie de achiziţii serioasă şi atentă, iar printre posibilii jucători despre care s-ar fi speculat că ar putea ajunge în Giuleşti ar fi şi Andrei Cordea, de la rivala FCSB.

Rapid a găsit soluţia. Transferuri de titlu în Giuleşti: ”Vom mai lua jucători de la ei. Am făcut-o şi în trecut”. O rezervă de la FCSB, pe lista giuleştenilor?

Totuşi, acţionarul Victor Angelescu a liniştit apele în privinţa acestui zvon şi a precizat că nu se pune problema unei astfel de mutări, mai ales după recentul derby jucat între cele două echipe.

Dar acesta a deschis o altă pistă de unde Rapid ar putea face rost de jucători: campioana CFR Cluj, care trece prin cel mai slab sezon din ultimii cinci ani.

”(n.r. în capul listei de transferuri este Cordea, de la FCSB) Nu, nu este adevărat. Nu avem niciun jucător de la FCSB pe listă. Cred că oricum e foarte greu să se transfere jucători de la Rapid la FCSB sau de la FCSB la Rapid.

Poate vom mai lua jucători de la CFR Cluj. Am mai luat şi în trecut. Cred că avem 2-3 care au venit de la CFR Cluj. Sunt şi jucători de la Rapid care au ajuns la CFR, dar nu s-a discutat nimic”, a declarat Angelescu, conform Fanatik.

În momentul de faţă, la Rapid evoluează trei jucători care au trecut pe la CFR Cluj: atacantul Marko Dugandzic, extrema Vali Costache şi fundaşul Florin Ştefan.

În trecut, s-a discutat şi despre posibilitatea unui alt transfer pe ruta FCSB - Rapid, cel al lui Florinel Coman, ajuns în momentul faţă cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: rapidfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare