Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au reacţionat ultraşii Rapidului când Adi Mutu a ajuns în faţa galeriei. Meme Stoica n-a fost surprins. Imagini care uimesc

VIDEO | Cum au reacţionat ultraşii Rapidului când Adi Mutu a ajuns în faţa galeriei. Meme Stoica n-a fost surprins. Imagini care uimesc

Rapid

Comentarii

Adi Mutu şi jucătorii Rapidului au mers să salute galeria la finalul eşecului cu 7-2 în faţa Farului şi au avut parte de o reacţie surprinzătoare din partea fanilor.

Rapid a suferit cu Farul una dintre cele mai drastice înfrângeri din istoria clubului. Liderului campionatului s-a impus cu 7-2, un scor greu de anticipat înainte de meci.

La finalul partidei, rapidiştii şi-au păstrat obiceiul şi au mers să salute galerie.

Cum au reacţionat suporterii Rapidului după eşecul cu 7-2 în faţa Farului

Farul era favorită înaintea meciului cu Rapid, dar rezultatul a surprins pe toată lumea.

Jucătorii lui Gică Hagi au prins o seară fenomenală şi au reuşit să câştige cu un scor rar întâlnit în fotbalul profesionist, 7-2.

Chiar dacă a fost un eşec la scor, care a intrat în istoria Rapidului, suporterii n-au fost chiar atât de supăraţi.

Această victorie o ajută pe Farul în lupta pentru titlu, în contextul în care, în prezent, principala contracandidată este rivala FCSB.

Pentru fanii din Giuleşti, această înfrângere echivalează cu un obstacol pe care l-au aruncat, indirect, în calea FCSB-ului spre titlu.

Astfel că, la finalul partidei, când Adi Mutu şi jucătorii au mers să salute galerie, ei au avut parte de multe aplauze şi de o primire mult mai caldă decât se aşteptau.

Imaginile contrastează puternic cu atmosfera din galeria Rapidului după eşecul cu 3-1 pe terenul Universităţii Craiova. Atunci, ultraşii giuleşteni i-au cerut insistent lui Adi Mutu să-şi dea demisia.

Meme Stoica: ”Eu cred că suporterii Rapidului nu sunt supăraţi”

Atitudinea pe care suporterii rapidişti au avut-o faţă de echipă a fost remarcată şi în studioul Orange Sport, acolo unde s-au aflat Silviu Tudor Samuilă, Meme Stoica şi Basarab Panduru.

Meme Stoica: Eu cred că suporterii Rapidului nu sunt supăraţi.

Silviu Tudor Samuilă: Dar nu i-am văzut supăraţi...

Meme Stoica: Păi nu, pentru că ei erau supăraţi dacă băteam noi în Giuleşti. Dar, aşa, ei nu sunt supăraţi. Cred că nici proporţiile covârşitoare ale scorului nu-i deranjează foarte tare.

Samuilă: Dovadă că, la înfrângeri mult mai lejere, s-a lăsat cu scandal mult mai mare.

Meme Stoica: ...şi cu şedinţe

Samuilă: Acum au fost jucătorii (n.r. la galerie)... nu mi s-au părut suporterii să-i fi beştelit.

Stoica: Păi există nicio rivalitate cu...

Samuilă: Adică tu ce zici, Meme, că le convine suporterilor ca Farul să câştige titlul, chiar dacă asta înseamna ca echipa lor să piardă?

Stoica: Eu ştiu că suporterilor le-a convenit foarte mult când am pierdut noi la Middlesbrough şi au şi defilat pe străzile Capitalei, într-un anumit cartier. Da, ceva bun trebuie să iasă dintr-o chestie de genul ăsta şi bun e că Farul mai face un pas uriaş în lupta pentru titlu. Şi cine este contracandidata care pare cea mai seriosă, prin prisma clasamentului la ora aceasta? Noi!

Afla mai multe despre: galerie rapid 

viewscnt
Articole similare