Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mesaj a postat FCSB pentru a marca 37 de ani de la momentul în care Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Ce mesaj a postat FCSB pentru a marca 37 de ani de la momentul în care Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europenigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a postat pe Facebook un mesaj pentru a marca 37 de ani de la momentul în care Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Astăzi, Steaua aniversează 37 de ani de la momentul în care a câştigat cel mai preţios trofeu din istoria fotbalului românesc: Cupa Campionilor Europeni.

În plină dispută pentru palmaresul Stelei, FCSB a postat un mesaj în care salută performanţa reuşită de ”militari” pe 7 mai 1986.

FCSB, mesaj pe Facebook la 37 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni

FCSB şi Steaua îşi dispută în instanţă palmaresul legendarei echipe de fotbal. În prezent, dosarul pentru confirmarea palmaresului a fost retrimis de Înalta Curte la Curtea de Apel.

În plină dispută, FCSB a salutat printr-un mesaj pe Facebook performanţa din urmă cu 37 de ani

”CCE #7Mai #Sărbătoare  

Duminică, 7 mai, se împlinesc 37 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc.

În acea zi, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua Bucureşti intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Campionilor Europeni (actuala UEFA Champions League), într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmut Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de departajare consecutive, iar trofeul ajungea la Bucureşti.

Pentru această uriaşă performanţă, FCSB le aduce un omagiu şi le mulţumeşte acelor mari fotbalişti pentru contribuţia extraordinară adusă la dezvoltarea fotbalului românesc”, este mesajul postat de FCSB pe contul de Facebook.

Helmut Duckadam nu merge la sărbătoarea organizată de Steaua

Oficialii Stelei au decis să organizeze înainte de meciul cu Oţelul (de la 14:30, live pe Orange Sport 1) un moment dedicat câştigării trofeului Cupei Campionilor Europeni.

”Roş-albaştrii” au trimis invitaţii către cei care au pus umărul la acea performanţă, însă Helmut Duckadam spune că nu va fi prezent.

Legendarul portar a ales tabăra FCSB-ului în disputa pentru palmares şi spune că nu are de gând să meargă în Ghencea, în faţa unui stadion cu puţini spectatori, pentru a primi o diplomă:

”Nu, pentru că nu mi se pare normal, întotdeauna am spus-o, n-am nimic în momentul în care clubul Armatei va hotărî să ne invite împreună cu soţiile la un restaurant să sărbatorim 7 mai, cu cea mai mare plăcere voi fi prezent.

Să mergem pe stadion gol-negol, să ne scoată la centrul terenului 10 minute şi să-mi dea o diplomă nu cred că asta merităm.

Şi, în altă oridine de idei, m-am săturat să fiu folosit în folosul politic şi altele. Au trecut acele vremuri când eram uşor de păcălit”, a spus Duckadam.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare