Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec simte că vine momentul la care Farul a visat şi a spus-o după 7-2 cu Rapid! "Nici titlul de golgheter nu mă interesează"

Denis Alibec simte că vine momentul la care Farul a visat şi a spus-o după 7-2 cu Rapid! "Nici titlul de golgheter nu mă interesează"

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec, atacantul echipei Farul Constaţa, nu este interesat de lupta pentru titlul de golgheter. El îşi doreşte ca Farul să ia titlul şi crede că echipa sa este favorită după victoria obţinută sâmbătă, cu Rapid, scor 7-2.

Denis Alibec: "Cel mai important este să luăm campionatul! Acum suntem favoriţi"

„Am început meciul foarte bine, i-am luat prin surprindere la primul gol şi de acolo am început să tot marcăm. Era presiune, ştiam că Rapid e o echipă foarte bună, că vor veni aici să lupte. Nu mă interesează lupta pentru titlul de golgheter, cel mai important este să luăm campionatul. Acum suntem favoriţi.

Săpunaru este un jucător mare, e normal să mai greşească şi el pentru că nu este robot. Am făcut un meci mare astăzi şi dacă o să începem aşa toate meciurile cred că nu ne va sta nimeni în faţă”, a declarat Denis Alibec.

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

Cu cele trei goluri marcate în poarta lui Horaţiu Moldovan, Denis Alibec a ajuns la 14 reuşite, pe locul al treilea al marcatorilor, la egalitate cu Mailat, dar cu şase goluri mai puţine decât liderul Dugandzic, care are 20 de goluri înscrise. 

Afla mai multe despre: denis alibecfarul constanta rapid bucurestifarul rapid 7-2 

viewscnt
Articole similare