Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a întrerupt interviul când i-a văzut pe portarii Rapidului: "Nu, nu, nu. Unde vă duceţi? Voiau să ne ia tactica"

VIDEO | Gică Hagi a întrerupt interviul când i-a văzut pe portarii Rapidului: "Nu, nu, nu. Unde vă duceţi? Voiau să ne ia tactica"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a oferit un moment amuzant, înaintea meciului cu Rapid Bucureşti, din play-off-ul Superligii.

Portarii de la Rapid s-au rătăcit prin stadionul de la Ovidiu. Gică Hagi a avut o replică amuzantă

Farul primeşte vizita formaţiei Rapid, azi, de la ora 21:30, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Meciul cu implicaţii pentru titlul Superligii a pus presiune pe ambele echipe, cu Gică Hagi care vrea încă trei puncte care să-l aducă mai aproape de momentul pe care-l visează de la startul sezonului şi cu Adi Mutu care vrea să salveze onoarea echipei în play-off. 

Înaintea partidei, Gică Hagi a prefaţat duelul Farul Constanţa - Rapid Bucureşti, într-un discurs în care a subliniat tactica de la care nu se abate. Însă, la un moment, i-a văzut pe portarii de rezervă ai giuleştenilor, care în drumul spre teren, pentru încălzire, s-au rătăcit prin stadionul de la Ovidiu. 

"Regele" a avut o reacţie amuzantă când i-a văzut în dreptul său, mai ales că jucătorii se îndreptau spre vestiarul Farului. 

Gică Hagi: "Nu, nu, nu. Unde vă duceţi? Jos"

Reporter: "Da... Domnul Hagi a redirecţionat jucătorii"

Gică Hagi: "Voiau să ne ia tactica"

Reporter: "Se duceau în vestiar"

 

Afla mai multe despre: gica hagirapid bucurestifarul constanta 

viewscnt
Articole similare