Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Ionuţ Radu după împrumutul la Auxerre? Portarul român a ”dat din casă”

Ce urmează pentru Ionuţ Radu după împrumutul la Auxerre? Portarul român a ”dat din casă”
Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) şi-a regăsit încrederea la Auxerre, însă sunt şanse mici să rămână la acest club din vară.

Ce urmează pentru Ionuţ Radu după împrumutul la Auxerre? Portarul român a ”dat din casă”

Ionuţ Radu este împrumutat de Inter la Auxerre până în vara lui 2023, însă francezii nu au şi o clauză de transfer definitiv.

Înaintea meciului cu Clermont, jurnaliştii francezi l-au întrebat pe Radu dacă s-a gândit ce va face din sezonul următor. Portarul român a explicat că vrea mai întâi să o salveze pe Auxerre de la retrogradare, iar ulterior va lua o hotărâre şi în privinţa viitorului său.

"Vreau să mă gândesc la fiecare meci în parte pentru că nu poţi să prevezi viitorul. Dacă joci bine, cu siguranţă o să fie bine şi în viitor. Prima dată trebuie să o salvăm pe Auxerre, apoi ne putem gândi şi la alte lucruri. Aceasta este prioritatea acum", a spus Ionuţ Radu, la conferinţa de presă.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Radu, conform transfermarkt.de.

Cinci meciuri a bifat Ionuţ Radu la prima echipă a lui Inter Milano, iar în două dintre meciuri nu a primit gol.

”Îşi demonstrează valoarea, are parte de toată încrederea clubului. Are un sezon bun, a făcut o alegere bună când s-a ivit oportunitatea de la Auxerre. Va reveni la Inter în vară, apoi vedem”, a declarat impresarul fotbalistului, Oscar Damiani, la microfoanele ”Tutto Mercato Web”, conform interlive.it.

Ionuţ Radu: ”Pentru a rămâne în prima ligă, fiecare jucător trebuie să dea totul”

Echipa lui Ionuţ Radu se află la doar un punct de retrogradare, iar românul, a vorbit despre situaţia clubului din Franţa.

"În acest moment mă simt foarte bine. Înainte de meciul cu Nantes nu eram 100%, aşa că am preferat să-l las să joace pe Dono, care putea ajuta mai bine echipa. Avem un grup de portari fantastici. M-am bucurat foarte mult pentru Dono, care a ajutat echipa să ia puncte.

Pentru a rămâne în prima ligă, fiecare jucător trebuie să dea totul. E chiar mai important decât orice tactică sau sistem. Avem multă voinţă. În fotbal, dacă munceşti din greu, obţii rezultate. Putem pune multe echipe în dificultate dacă jucăm cu toţii împreună.

Prima săptămână a fost cea mai grea dar de atunci m-am adaptat foarte bine. Echipa şi clubul sunt fantastice. Cu limba e puţin mai complicat (n.r. râde). Îi iubesc pe fanii lui Auxerre, sunt nebuni în sensul bun, îşi iubesc echipa! Pe teren, le simţi cu adevărat energia. Vrem să le mulţumim şi o vom face pe teren", a declarat Radu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare