Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Dinamo - Unirea Dej după meci! Fanii au lovit violent cu pumnii banca de rezerve | VIDEO EXCLUSIV

Scandal la Dinamo - Unirea Dej după meci! Fanii au lovit violent cu pumnii banca de rezerve | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo a ratat şansa de a se apropia la doar trei puncte de locul trei, ocupat de Oţelul Galaţi, după ce a obţinut doar o remiză împotriva Unirii Dej, scor 0-0.

Formaţia lui Ovidiu Burcă a ajuns la patrulea meci la rând fără victorie. După înfrângerile cu CSA Steaua (0-2) şi Poli Iaşi (1-3) şi egalul cu Gloria Buzău (2-2), trupa lui Ovidiu Burcă nu a reuşit să o învingă nici pe Unirea Dej, ultima clasată în play-off, care nu a reuşit nicio victorie.

Scandal la Dinamo - Unirea Dej. „Secundul” lui Burcă, gest huliganic. Ce au făcut fanii | VIDEO EXCLUSIV

Remiza de azi l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, care a răbufnit la finalul partidei. Nervi au fost întinşi la maximum şi pe parcursul meciului. Spiritele s-au aprins cel mai tare în momentul uneia dintre schimbările efectuate de oaspeţi.

Staff-ul lui Dinamo a izbucnit spre cei de la Unirea Dej, considerând că aceştia întârzie intenţionat schimbarea.

Iulian Mihăescu, ”secundul” lui Ovidiu Burcă, îi bagă mâna în gât persoanei din delegaţia Unirii Dej, potrivit gsp.roPentru acest gest, Mihăescu a văzut cartonaşul roşu şi a fost trimis în tribună de arbitrul partidei.

De asemenea, fanii lui Dinamo au început să se certe cu antrenorul oaspeţilor. 

  • Dinamo este în acest moment pe locul 4 în play-off, care duce la baraj. „Câinii” au 40 de puncte, în timp ce Unirea Dej e pe 6, cu 36 de puncte.

Video:

Afla mai multe despre: dinamounirea dejovidiu burca 

viewscnt
Articole similare