Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Burcă şi-a vărsat nervii pe Dorinel Munteanu după remiza cu Unirea Dej: "O să fim şi noi cu ochii pe ei"

VIDEO | Ovidiu Burcă şi-a vărsat nervii pe Dorinel Munteanu după remiza cu Unirea Dej: "O să fim şi noi cu ochii pe ei"
Comentarii

Dinamo a ratat şansa de a se apropia la doar trei puncte de locul trei, ocupat de Oţelul Galaţi, după ce a obţinut doar o remiză împotriva Unirii Dej, scor 0-0.

VIDEO | Ovidiu Burcă şi-a vărsat nervii pe Dorinel Munteanu după remiza cu Unirea Dej: "O să fim şi noi cu ochii pe ei"

Formaţia lui Ovidiu Burcă a ajuns la patrulea meci la rând fără victorie. După înfrângerile cu CSA Steaua (0-2) şi Poli Iaşi (1-3) şi egalul cu Gloria Buzău (2-2), trupa lui Ovidiu Burcă nu a reuşit să o învingă nici pe Unirea Dej, ultima clasată în play-off, care nu a reuşit nicio victorie.

Remiza de azi l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, care a răbufnit la finalul partidei. Acesta a fost nemulţumit, printre altele, de declaraţiile lui Dorinel Munteanu, motiv pentru care a lansat o serie de replici acide.

"Rezultatul nu este unul care să ne mulţumească pe deplin. Trebuie să admitem că lucrurile nu au fost aşa cum ne-am dorit, mai ales pe parte ofensivă. Am avut foarte puţine situaţii în care să putem să înscriem, nu am avut claritate în joc. E de analizat meciul acesta. Nu am făcut un joc strălucit astăzi. Play-off-ul este foarte disputat, se joacă pe viaţă şi pe moarte.

Noi nu am fost aşa cum trebuie, procesul de construcţie al unei echipe e sinuos. Mă îngrijorează cel mai tare că trec etapele şi nu mai avem timp, nu mai sunt multe puncte puse în joc. Matematic nu e nimic închis. Noi încercăm imposibilul, nu uitaţi de unde am pornit. E posibil orice", a spus Burcă.

"M-au deranjat foarte tare declaraţiile lui Dorinel Munteanu. Să ajungem la ultima etapă. O să fim şi noi cu ochii pe ei la meciul din Ghencea. N-am făcut nicio aluzie, o să fiu şi eu cu ochii pe ei, să vedem cum se va prezenta Steaua la meciul cu Galaţi.

Sper să se joace corect până la final. Eu cred că în 2023, lucrurile se întâmplă onest. Dinamo merită să promoveze, suntem în luptă, până la final încercăm să ridicăm nivelul", a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei", a adăugat acesta. 

Dinamo este în acest moment pe locul 4 în play-off, care duce la baraj. „Câinii” au 40 de puncte, în timp ce Unirea Dej e pe 6, cu 36 de puncte.

Video:

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burca 

viewscnt
Articole similare