Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu e gata să se recunoască învins la CFR Cluj! Aşteaptă cu sufletul la gură următoarele 24 de ore: "Nu are de ce să fie o dramă"

Dan Petrescu e gata să se recunoască învins la CFR Cluj! Aşteaptă cu sufletul la gură următoarele 24 de ore: "Nu are de ce să fie o dramă"

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia care va pierde duelul dintre clujeni şi Universitatea Craiova, în acest weekend, va ieşi din lupta pentru titlu.

Dan Petrescu, înaintea meciului cu Universitatea Craiova: "Cine va pierde va ieşi din lupta pentru titlu"

  • CFR Cluj va întâlni Universitatea Craiova, duminică, pe teren propriu, de la ora 21:00, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Meciul poate fi decisiv, consideră Dan Petrescu, care ar putea pierde titlul de campion al României după ani la rând de succes în Gruia. 

De asemenea, "Bursucul" a evidenţiat toate motivele pentru care CFR Cluj e pe punctul de a rata obiectivul. 

“Noi nu mai depindem de noi. Cine va pierde acest meci clar va ieşi din lupta pentru titlu. Cei de la Craiova încă se consideră în luptă, cine va pierde mâine va ieşi.

Sunt mereu probleme de lot. E al 59-lea meci sau al 60-lea. Mi se pare exagerat. Cei de la Farul au 20 de meciuri mai puţin decât noi, cei de la Rapid 20 de meciuri mai puţin decât noi şi cred că asta s-a văzut.

Au fost prea mari greşeli de arbitraj împotriva CFR-ului. La ultimul meci, chiar aş vrea să mi se dea o explicaţie din partea CCA de ce n-am primit penalty la Morais şi eliminare. Pentru că a fost henţ clar. De ce am primit penalty despre care toţi au zis că a fost soft.

Toate fazele şi cu accidentări, cu probleme, au făcut să fim unde suntem”, a spus Petrescu.

El a menţionat că play-off-ul este echilibrat. “Mici detalii au făcut diferenţa. S-a pierdut din greşeli personale sau greşeli de arbitraj. Noi matematic trebuie să credem. Şi chiar dacă nu o să fie, până la urmă s-au luat cinci titluri la rând, nu are de ce să fie o dramă.

Nu ar fi o tragedie dacă CFR nu-l ia. Nici dacă nu prindem Europa. Dar în continuare eu sunt convins, jucătorii vor da totul mâine. Trebuie să credem până la capăt. În momentul de faţă matematica spune că trebuie să ne luptăm până la final”, a declarat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare