Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu poate pleca de la Hermannstadt. Un club cu pretenţii din Superligă l-a ofertat pe antrenorul Sibiului

Marius Măldărăşanu poate pleca de la Hermannstadt. Un club cu pretenţii din Superligă l-a ofertat pe antrenorul Sibiului

Superliga

Comentarii

Marius Măldărăşanu o poate părăsi pe Hermannstadt la finalul acestui sezon.

Fostul jucător al Rapidului este antrenorul formaţiei sibiene din 2021, alături de care a reuşit promovarea chiar din primul an. În acest sezon, Hermannstadt s-a descurcat excelent cu Măldărăşanu pe bancă şi este ca şi salvată de la retrogradarea în liga secundă. 

FC U Craiova 1948 şi-l doreşte pe Măldărăşanu

Conform Sport.ro, Măldărăşanu este pe lista posibililor antrenori, ce va pot ajunge pe banca tehnică a oltenilor din sezonul următor. Aceeaşi sursă relatează că, Dani Coman, preşedintele sibienilor i-a făcut deja o nouă  ofertă lui Măldărăşanu, iar conducerea aşteaptă răspunsul tehnicianului.

"Mă interesează doar rezultatul din meciul cu Craiova în momentul de faţă, după înfrângerea suferită la Arad. După meci, vom discuta şi aspecte legate de prelungirea lui Măldă, dar nu intrăm în licitaţie cu nimeni. 
 
Nu cred că au apărut informaţiile în presă date de domnul Mititelu. Domnul Mititelu, dacă vrea să ia pe cineva, discută şi îl ia, nu cred că trebuie să apară prin presă, cred că practicile astea au apus de mult. Hermannstadt i-a făcut o ofertă scrisă lui Marius Măldărăşanu, aşteptăm un răspuns din partea lui", a declarat Dănuţ Coman pentru Sport.ro.
 
În următoarea etapă, Hermannstadt o va întâlni chiar pe FC U Craiova 1948. Meciul va avea loc pe 8 mai, de la 16:30 şi se va disputa la Sibiu.

 

Afla mai multe despre: hermannstadtfc u craiovahermannstadt 

viewscnt
Articole similare