Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Popa, pas important în carieră! Portarul a semnat cu Torino: ”Super lovitură!”

Mihai Popa, pas important în carieră! Portarul a semnat cu Torino: ”Super lovitură!”

Serie A

Comentarii

Mihai Popa îşi adio de la Liga I. Portarul a semnat cu Torino, echipă din Serie A!

Mihai Popa, pas important în carieră! Portarul a semnat cu Torino: ”Super lovitură!”

Mihai Popa, care rămâne liber de contract la finalul acestui sezon, a semnat cu AC Torino, echipă situată pe locul 11 în Serie A. 

Acolo, Popa va trebui să lupte cu Vania Milinkovic - Savic pentru un loc de titular. Internaţionalul român a semnat din postura de jucător liber de contract cu Torino. 

Presa din Italia a confirmat transferul lui Mihai Popa la Torino, iar jurnalistul Gianluca Di Marzio i-a făcut un portret goalkeeper-ului naţionalei de tineret a României.

"Mihai Popa are 75 de meciuri la Voluntari, unde joacă din sezonul 2021/2022. Portarul este titular la echipa sa, care a terminat sezonul regulat din România pe locul 10. Acum, Voluntari este implicată în play-out. La finalul stagiunii, îşi va lua la revedere de la echipă, cotractul său expirând pe 30 iunie.

Popa nu a debutat încă la naţionala de seniori a României, însă a evoluat pentru U21 în ultimii ani. Portarul a fost adversarul Italiei, într-un meci amical din 2021, în care am revenit de la 0-2 şi am câştigat cu 4-2.

Este un portar de 1.90m, care s-a remarcat şi la penalty-uri. Din sezonul 2021/2022 şi până în prezent, jucătorul născut în 2000 a apărat 5 lovituri de la 11 metri", a scris sursa citată.

  • 1 milion de euro este cota lui Popa conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Torino ocupă locul 11 în clasamentul din Serie A în prezent. De-a lungul carierei, Popa a mai evoluat pentru Academia Hagi, Farul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Astra Giurgiu

Afla mai multe despre: torinomihai popa 

viewscnt
Articole similare