Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au avut cota 25 la victorie şi au câştigat! Echipa lui Gabi Tamaş, înfrângere ruşinoasă în Liga 2. Surpriza anului în fotbalul românesc

Au avut cota 25 la victorie şi au câştigat! Echipa lui Gabi Tamaş, înfrângere ruşinoasă în Liga 2. Surpriza anului în fotbalul românesc

Liga 2

Comentarii

Concordia Chiajna a încheiat liga secundă cu o înfrângere ruşinoasă, scor 0-1 cu Unirea Constanţa.

Ilfovenii erau clar favoriţi înaintea meciului, având în vedere faptul că, adversarii au fost lanterna roşie a campionatului regular, iar în pauza competiţională au suferit pierderi importante la nivelul lotului. Cu Gabi Tamaş căpitan, Mirko Ivanovski  şi cu o echipă mult mai experimentată decât cea a oaspeţilor, Concordia Chiajna a ratat un penalty în minutul 20 al partidei prin Dorin Codrea. Echipa antrenată de Dacian Nastea a dat lovitura în minutul 71 prin italianul Davide Massaro. 

Oaspeţii, cota astronomică la victorie

Unirea Constanţa era outsider categoric şi în viziunea caselor de pariuri. Constănţenii aveau cota 25 pentru un eventual succes, cea mai mare din acest sezon competiţional din Liga 2 pentru succesul unei echipe. De cealaltă parte, echipa antrenată de Eugen Trică era cotată cu 1.02 pentru un succes ce părea logic înainte de startul partidei. În tot acest sezon, Unirea Constaţa a bifat doar cinci victorii.

Concordia Chiajna e terminat play-out-ul pe locul doi în a doua grupă, la mare distanţă de poziţiile retrogradabile. Unirea Constanţa a retrogradat în liga a doua dar a evitat ultima poziţia, pe care i-a predat-o Ripensiei Timişoara. 

Rezultatele zilei în Liga 2

Dinamo - Unirea Dej 0-0

Politehnica Timişoara – Metaloglobus Bucureşti  0-5

CSM Slatina – Minaur Baia Mare  1-0

CSC 1599 Şelimbăr – AFK Csikszereda  1-3

Viitorul Pandurii – Progresul Spartac 0-1

CSC Dumbrăviţa – FC Braşov  1-2

Concordia Chiajna – Unirea Constanţa  0-1

Afla mai multe despre: tamaşchiajna 

viewscnt
Articole similare