Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A rupt norii cu Toni Petrea şi se întoarce în vară la FCSB! "Arma secretă" vine pentru locul de titular în faţa lui Cordea, Miculescu şi Sorescu: "Sincer? Concurenţa e benefică" | EXCLUSIV

A rupt norii cu Toni Petrea şi se întoarce în vară la FCSB! "Arma secretă" vine pentru locul de titular în faţa lui Cordea, Miculescu şi Sorescu: "Sincer? Concurenţa e benefică" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Se aglomerează un post pe care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îl consideră problematic la echipă. Din vară, pe poziţia de extremă dreapta cuplul Charalambous - Pintilii va avea la dispoziţie şi a patra variantă, dar una de luat în seamă, în condiţiile în care fotbalistul a fost "arma secretă" a lui Toni Petrea.

A impresionat sub comanda lui Toni Petrea şi revine la FCSB! Vali Gheorghe măreşte concurenţa din partea dreaptă a atacului

La startul play-off-ului, Gigi Becali s-a arătat îngrijorat de ce se întâmplă în partea dreaptă a atacului. David Miculescu n-a justificat până acum suma de 1.7 milioane de euro plătită spre UTA, iar Andrei Cordea a fost criticat de finanţator, după ce a regresat. 

Acolo, Mihai Stoica l-ar vedea o variantă bună şi pe Deian Sorescu, care a avut evoluţii apreciate după ce a fost urcat de pe postul de fundaş dreapta. 

Însă, din vară, la FCSB urmează să revină şi Valentin Gheorghe. Atacantul dreapta de 26 de ani a fost împrumutat în prima ligă turcă, la Umraniyespor, dar clauza de transfer definitiv nu va fi activată. 

Vali Gheorghe, "arma secretă" a lui Toni Petrea din sezonul 2021-2022, când a marcat şapte goluri şi a oferit trei pase decisive, majoritatea venind de pe bancă, a spus că e pregătit să se lupte pentru locul său la FCSB. 

"Da, mă voi întorcea la FCSB, încă am contract pe următorii trei ani. Eu aştept să termin aici (n.r. - Umraniyespor) contractul şi vom vedea ce o să fie. Sincer? Este o concurenţă benefică (n.r. - cu Corea, Miculescu şi Sorescu) pentru fiecare dintre noi, pentru a deveni mai buni.

Este o lupta strânsă în acest an (n.r. - la titlul Superligii), un play-off disputat cu cele mai bune echipe. Sper că FCSB să câştige campionatul!", a declarat Vali Gheorghe pentru Orangesport.ro. 

  • 250.000 de euro a plătit FCSB către Asta pentru Vali Gheorghe, în 2021. 

Experienţă ratată pentru Vali Gheorghe în Turcia: "Nu aş mai accepta să plec împrumut"

În iunie, Vali Gheorghe va reveni în România şi speră să-şi recapete forma, mai ales că la Umraniyespor lucrurile nu au stat aşa cum s-a aşteptat, din diferite motive pe care le-a dezvăluit. 

"Consider că începutul greu de sezon şi-a spus cuvântul. Am avut meciuri cu cele mai bune echipe de aici, iar acest aspect a adus la acest parcurs rău. Echipa şi-a pierdut încrederea şi moralul.

Nu aş mai accepta să mai plec împrumut. M-am convins că sunt foarte multe dezavantaje când nu eşti jucătorul clubului, pentru că ei preferă să le acorde mai multe minute jucătorilor care aparţin de club, cum s-a întâmplat şi în cazul meu. 

A fost o experienţă cam neplăcuta, sincer. A fost prima echipa în străînătate şi s-a văzut, m-am lovit şi de un şoc cultural şi a durat ceva până m-am acomodat. Dar pot spune că am învăţat din această experienţă şi pe viitor o să acord mai multă atenţie echipelor care mă ofertează. 

Prima dificultate am întâmpinat-o în comunicarea cu clubul, având în vedere că aceştia nu prea vorbesc limba engleză. A două dificultate a fost cu viza şi rezolvarea actelor", a mai spus Vali Gheorghe, fotbalistul care revine la FCSB în vară, pentru Orangesport.ro. 

  • Umraniyespor e pe locul 17 în prima ligă turcă, la retrogradare. 
  • Vali Gheorghe a jucat în 24 de meciuri, a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată. 

 

Afla mai multe despre: vali gheorghevali gheorghe fcsbvalentin gheorghe fcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare