Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Unirea Dej 0-0. Pas greşit pentru ”câini”. Promovarea directă, aproape de a deveni doar un vis pentru echipa pregătită de Burcă

VIDEO | Dinamo - Unirea Dej 0-0. Pas greşit pentru ”câini”. Promovarea directă, aproape de a deveni doar un vis pentru echipa pregătită de Burcă

Liga 2

Comentarii

Dinamo a ratat şansa de a se apropia la doar trei puncte de locul trei, ocupat de Oţelul Galaţi, după ce a obţinut doar o remiză împotriva Unirii Dej, scor 0-0.

VIDEO | Dinamo - Unirea Dej 0-0

Echipele de start:

  • Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, N. Roşu, Iglesias, D. Irimia – A. Bani, Ghezali
  • Rezerve: Oncescu, Bena, I.Roşu, Borcea, Borduşanu, Şerban, Buleică, Al. Pop, Florescu
  • Unirea Dej: Răilea – Gîţ, D. Pop, Chira, Maftei – Militaru, Ad. Pop, Matiş – Al. Pop, Cocian, Blaj
  • Rezerve: Chindriş, Checicheş, Buta, Cătinean, An. Pop, Burdeţ, Fulga, Bogdan, Frăsineanu

Min 90+5 - Final de meci.

Min 90+4. - Borduşanu îi centrează perfect lui Pop, dar atacantul lui Dinamo trimite cu puţin pe lângă, cu o reluare cu capul.

Min. 83 - Ocazie uriaşă ratată de Dej! Oaspeţii puteau da lovitura pe final, dar Dinamo a scăpat cu şansă.

Min. 46 - A început partea secundă.

Min. 45+2 - Fluier final al primei reprize, Dinamo şi Unirea Dej sunt la egalitate, 0-0.

Min. 6 - Ocazie mare pentru Dinamo. Ghezali se desprinde perfect din marcaj, însă şutul său este scos de portarul Răilea.


Dinamo avea speranţe de a reveni în Superligă din prima încercare, după retrogradarea în premieră de sezonul trecut, iar ”câinii” sunt aproape siguri, momentan, de măcar un loc la baraj.

Aflaţi pe locul al patrulea în play-off-ul Ligii 2, în urma celor de la Poli Iaşi, CSA Steaua şi Oţelul Galaţi, alb-roşii ar putea avea, în teorie, şi şanse la promovarea directă, atât timp cât ”militarii” nu obţin dreptul de a juca în Superligă.

La şase puncte de Oţelul Galaţi, cu patru etape rămase, în care va avea loc şi un duel direct, ”câinii” încă speră să o întreacă pe echipa pregătită de Dorinel Munteanu.

Pentru a îşi atinge obiectivul, jucătorii pregătiţi de Ovidiu Burcă au mare nevoie de o victorie împotriva Unirii Dej, ultima clastă din play-off, echipă pe care a învins-o în tur, în deplasare, cu 3-0.

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare