Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cu ce am jignit-o? N-am nimic cu fata arbitru". Gigi Becali revine cu precizări pentru Iuliana Demetrescu, dar îl taxează pe Răzvan Burleanu: "De ce mă sună? Văd că mă ameninţă"

"Cu ce am jignit-o? N-am nimic cu fata arbitru". Gigi Becali revine cu precizări pentru Iuliana Demetrescu, dar îl taxează pe Răzvan Burleanu: "De ce mă sună? Văd că mă ameninţă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dorit să intervină după declaraţia controversată la adresa Iulianei Demetrescu, cea care a fost la centru la FC Voluntari - CS Mioveni. Afaceristul l-a taxat pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, după ce a auzit ce a declarat la adresa sa.

Gigi Becali nu se lasă! Cum şi-a explicat declaraţia controversată la adresa Iulianei Demetrescu

Disputa de la distanţă dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu se răsfrânge asupra arbitrilor. După o primă întâlnire ratată între Gigi Becali şi Răzvan Burleanu, finanţatorul FCSB a oferit o declaraţie deplasată la adresa Iulianei Demetrescu, cea care a arbitrat FC Voluntari - CS Mioveni

FRF a anunţat că Gigi Becali va fi judecat de Comisia de Disciplină şi a condamnat părerea afaceristului, care nu s-a lăsat şi a revenit cu o precizare. 

Gigi Becali a spus că nu a avut intenţia să o jignească pe Iuliana Demetrescu. 

"Să fie clar pentru toată lumea ceea ce vă voi declara acum. Nu îmi voi cere scuze nimănui. Eu nu am jignit-o deloc pe acea femeie. Dăcă cineva o loveşte cu mingea în sâni ce face? Tată, eu chiar vorbesc serios şi nu vreau ca femeia aia să se simtă jignită. Nu mi-a făcut nimic şi nici eu nu i-am făcut ceva. Am spus de sâni. Păi, nu are sâni? Cu ce am jignit-o?

Răzvan Burleanu începe să se comporte ca un copil mic şi văd că el caută acum motive de ceartă cu mine şi se supără aiurea. Nu mai vrea să se întâlnească cu mine? Foarte bine! Dar atunci de ce îl pune pe Stoichiţă să mă sune? Şi azi Stoichiţă m-a sunat. Eu nu vreau scandal cu FRF, dar vad că ei mă ameninţă pe mine cu nu ştiu ce comisie şi tot ei mă sună prin Stochiţă. Păi, aşa merge treaba?

Nu vreau să îmi stric sfârşitul de săptămână cu Burleanu şi cu supărările lui, dar să îi transmiteţi că nu îmi voi cere nicio scuză şi că nu am nimic şi cu fata aia arbitru”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: iuliana demetrescugigi becalifcsbrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare