Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, lăsat cu ochii în soare de Gigi Becali. Întâlnirea de la sediul FRF nu a mai avut loc. Motivul: ”Noi suntem zi de zi la Federaţie”

Răzvan Burleanu,  lăsat cu ochii în soare de Gigi Becali. Întâlnirea de la sediul FRF nu a mai avut loc. Motivul: ”Noi suntem zi de zi la Federaţie”

Fotbal intern

Comentarii

Astăzi trebuia să aibă loc o întâlnire de gradul zero între Gigi Becali şi Răzvan Burleanu, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, dar aceasta nu s-a mai petrecut. Preşedintele FRF a explicat motivul şi a precizat că se va reprograma pentru o dată ulterioară.

Gigi Becali a avut o reacţie vehementă după derby-ul dintre FCSB şi Rapid, pierdut de vicecampioni.

Omul de afaceri a anunţat că îşi pune la vânzare clubul şi că se retrage din fotbal, fiind nemulţumit de deciziile de arbitraj de la duelul disputat în Giuleşti.

Răzvan Burleanu,  lăsat cu ochii în soare de Gigi Becali. Întâlnirea de la sediul FRF, amânată. Motivul: ”Noi suntem zi de zi la Federaţie”

Totuşi, după victoria din Bănie cu Craiova, Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune şi a anunţat că va merge la sediul FRF pentru a discuta cu oficialii federaţiei mai multe subiecte de actualitate.

Printre ele se numără arbitrajele controversate din ultima perioadă din Superligă, mai ales cele care au dezavantajat-o pe FCSB, dar despre Kyros Vassaras, şeful CCA.

Întâlnirea care trebuia să fie astăzi nu a mai avut loc, deoarece Gigi Becali nu s-a mai prezentat, susţine Răzvan Burleanu, care a precizat că aceasta se va reprograma când va avea timp omul de afaceri.

”A fost ocupat. Da, reprogramăm întâlnirea. Nu ştiu când, o să vă anunţe domnul Becali (n.r. râde). Nu ştiu de ce a amânat, întrebaţi-l pe dumnealui. A fost ocupat din ce am înţeles. Noi suntem zi de zi la Federaţie”, a declarat Răzvan Burleanu. 

Gigi Becali: ”Eu mă duc să vorbesc cu domnul Răzvan Burleanu”

"M-a sunat Stoichiţă aseară (n.r. luni), i-am zis că eu mă duc să vorbesc cu domnul preşedinte, o să-i explic ce înseamnă bărbăţia, pentru că e precum copilul, eu îi dau un sfat ca părinte, să-şi apere ţara cu demnitate.

Aici nu mai e vorba de ce avantaje îţi face ţie naşul lui Vassaras, care e secretar general la UEFA.

Eu nu am duşmănie, îi demonstrez că eu nu sunt un om duşmănos, mă duc eu la el, om bătrân, ca tatăl lui, dar mă duc eu.

Eu n-am orgolii, mă duc, iar dacă îl dă afară pe Vassaras, atunci mai discutăm şi despre fotbal şi îl învăţ cum trebuie să conducă. El e tânăr, nu trebuie să-i fie ruşine.

El nu e om rău, dar dacă ai în jurul tău 7-8 oameni care te învaţă la rău, faci şi tu rău. El e băiat deştept, dar trebuie să înţeleagă nişte noţiuni de conducere a unei instituţii. E băiat bun, dar nu e conducător.

El are o mentalitate mondialistă, n-ai nevoie de vrăjeală mondialistă, corporatistă. Dacă eşti în România, trebuie să conduci o instituţie după principiile neamului tău" , afirma Gigi Becali, după victoria cu Craiova.

Afla mai multe despre: burleanugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare