Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a răbufnit la auzul explicaţiilor lui Vassaras: ”E prea mult! Ia-ne de proşti, dar nu ne lua de orbi!”

Mihai Stoica a răbufnit la auzul explicaţiilor lui Vassaras: ”E prea mult! Ia-ne de proşti, dar nu ne lua de orbi!”

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat la scurt timp după ce a auzit explicaţiile şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, în legătură cu penalty-ul comis de Iulian Cristea în partida Universitatea Craiova - FCSB.

Kyros Vassaras susţine că Istvan Kovacs a luat decizia corectă în acordarea loviturii de la 11 metri, deoarece mingea şutată de Raul Silva se opreşte în braţul stâng al lui Iulian Cristea. Ceea ce pe reluările TV sau în camera VAR nu se observă prea bine.

Arbitrul se mişcă rapid pentru a avea cel mai bun unghi de vedere. Apărătorul are braţul stâng într-o poziţie nefirească, cu palma deschisă şi joacă mingea după un şut către poartă.

Arbitrul acordă imediat o lovitură de pedeapsă şi avertizează ulterior corect jucătorul cu cartonaş galben”, a explicat Kyros Vassaras, într-un material video.

Mihai Stoica nu crede argumentele lui Kyros Vassaras

Noul şef al Consiliului de administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a fost scos din sărite de siguranţa afişată de Kyros Vassaras în momentul oferirii lămuririlor la faza cu Iulian Cristea şi a reacţionat.

Cum la acea fază nu se înţelege clar unde l-a lovit mingea pe Iulian Cristea, MM Stoica l-a rugat pe şeful CCA să nu aibă impresia că lumea toată este oarbă şi doar el poate vedea adevărul, căci greşeşte.

OK, roşiile-s galbene, dar chiar să explici unei ţări întregi - care nu vede când mingea atinge mâna lui Cristea - că tu vezi clar asta, e prea mult, Vassarase!
Ia-ne de proşti, dar nu ne lua de orbi!
”, a reacţionat Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: mihai stoicakyros vassaras 

viewscnt
Articole similare